Ivanoviću je izbor za najboljeg trenera Premijer lige besmislen iz jednog prostog razloga!

Srpski reprezentativac smatra da takvo pitanje uopšte ne bi trebalo postavljati, jer se dobro zna da je njegov šef Žoze Murinjo bez premca u Engleskoj

  • 1

Defanzivac Čelsija i reprezentativac Srbije Branislav Ivanović smatra da je pitanje izbora najboljeg fudbalskog menadžera u Engleskoj besmisleno i da bi priznanje bezuslovno trebalo da pripadne Žozeu Murinju.

Prema Ivanovićevom mišljenju, trijumf Čelsija u Premijer ligi ove sezone zasluga je portugalskog stručnjaka.

- Najbolji trener? Takvo pitanje se ne postavlja. Ako pogledate igre Čelsija, primetićete da je ključni doprinos u našim pobedama imao Murinjo. Izbor najboljeg menadžera u Premijer ligi svakog meseca je besmislen, jer je Murinjo mnogo bolji od bilo koga. Mi smo već obezbedili titulu, imamo veliku prednost u odnosu na drugoplasirani tim, dakle, pobednik je Murinjo - rekao je Ivanović, a prenosi Skaj Sports.

Prošle nedelje Murinjo se dogovorio sa rukovodstvom Čelsija o produžetku saradnje za još četiri godine, tako da će na klupi kluba sa Stamford Bridža ostati do 2019, uz godišnju platu od čak 10,5 miliona funti.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 4k4Dex

    12. maj 2015 | 10:57

    Hahaha ja bi osvojio ove godine da sam ih trenirao porrd onakvih konkurenata... Ne zna se ko je bio gori Siti Arsenal ili Mancester

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA