VUJOŠEVIĆ: Vojvodina je nadigrala FMP u Železniku, zadovoljan sam pobedom u Novom Sadu!

Trener crno-belih nije zadovoljan kako su odigrali njegovi puleni uprkos ubedljivom trijumfu

  • 6

Košarkaši Partizana domogli su se trijumfa protiv Vojvodine, a iako je on bio veoma ubedljiv uopšte nije bilo tako na terenu. Sa puno oscilacija odigrali su crno-beli, na momente su gazili rivala, a na momente su mnogo grešili i dozvoljavali mu da se vrati u meč.

Partizan oscilirao, ali ubedljivo pobedio Vojvodinu u Novom Sadu!

Svestan je toga i njihov trener Duško Vujošević koji je posle meča rekao da igrom svoje ekipe je samo delimično zadovoljan i da je najbolja stvar u čitavom meču trijumf.

- Vojvodina igra kolektivno i tako su uvećali svoju vrednost kao i činjenicom da su veoma borbeni i da dobro sarađuju. Imaju već tri pobede, nadigrali su FMP u Železniku. Mogu da budem zadovoljan pobedom u Novom Sadu, međutim, igrom mogu da budem samo delimično. Bilo je dosta oscilacija, praznih minuta, ali i odličnih sekvenci - rekao je Vujošević.

Partizan sledeću utakmicu igra protiv Tamiša.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mag-čarobnjak

    11. maj 2015 | 23:35

    Koliko neko može nisko da padne da počinje da napada i FMP...nećete vi imati igrački kadar ni za Cipiripi...mnogo se bavite drugima...ja i sledeće sezone gledam EL...a grobari..sledeće sezone...šta

  • deja

    12. maj 2015 | 09:35

    "Црвено - бели морају сами себи да помогну правећи тачну анализу количине средстава, која су ушла у клуб, како су потрошена, а са којим резултатима. Потребно је сагледавање кривице за тренутну ситуацију. Сигурно да би и друштво требало да помогне, али оног тренутка када клуб са Малог Калемегдана демонстрира одговорност. И још нешто: ни мање, ни више него што је то потребно, рецимо, Хемофарму или крагујевачком Радничком, као што је неопходно и стварање нових центара, неговање постојећих...Лицемерне, клубашке и погрешне су приче да је спас за српску кошарку спасити Звзеду, јер, све је много сложеније." ... Dule Vujošević, april 2011. godine A sta cemo sad,Dule??

  • STELLA ROSSA

    11. maj 2015 | 22:44

    Mora da cacne

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA