Srpska kik bokserka prebila sve u Hrvatskoj i osvojila zlato! (FOTO)

Jovana Milovanović osvojila je zlatnu medalju na prvenstvu Balkana u Combat savate boksu

  • 7
Foto: Promo Foto: Promo

U nedelju završeno prvenstvo balkana u savate boksu. Prvenstvo je održano u Varaždinu, a Jovana Milovanović iz kluba borilačkih sportova Pobednik osvojila je zlatnu medalju i posle osvojenog evropskog kupa Serbia open u kik boksu ponovo je krunisala svoj rad i to titulom šampiona Balkana u Combat Savate boksu.

Jovanin trener ujedno i trener kik boks kluba Pobednik kaže da je zadovoljan učinjenim obzirom da je klub u konkurenciji 35 klubova članica kik boks saveza Beograda u minuloj sezoni pobedio na svim takmičenjima na kojima je nastupao i time bio prvoplasirani kik boks klub 2014 godine u Beogradu.

Ove sezone na prvom prvenstvu u disciplini k-1 je zauzeo prvo mesto, pored navedenog Pobednik je osvojio i trofej Beograda u Savate boksu i na kraju trener Marko Simić je proglašen za najboljeg trenera u 2014 godini od strane kik boks saveza Beograda.

Foto: Promo Foto: Promo

Kada se svemu tome dodaju i Jovanini uspesi od početka godine šampion Srbije, osvojen Srbija open i sada šampion Balkana, mogu samo reći da bi svaki trener bio prezadovoljan tako uspešnim rezultatima.

Jovanina sledeća stanica je Svetsko prvenstvo narednog meseca u Francuskoj u Combat disciplini, a svi se nadamo i pozivu za Svetsko prvenstvo u kik boksu na jesen ove godine. U medjuvremenu niz domaćih i međunarodnih takmičenja ali mora tako ako se žele vrhunski rezultati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suza

    12. maj 2015 | 09:16

    Devojko, svaka ti cast. Zelim ti sto vise medalja, uz veliki trud idu i velika priznanja.

  • вера

    12. maj 2015 | 09:18

    Браво Јована и честитам!!!

  • Mikica

    12. maj 2015 | 09:30

    Ponos Srbije i pravi sportista. Želim joj još više uspeha i medalja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA