PARTIZAN VRAĆA SVOJE: Šćepović i Lomić ponovo u Humskoj?

Dvojica bivših igračatima iz Humske su velika želja trenera Milinkovića koji smatra da mogu da pomognu klubu u kvalifikacijama za Ligu šampiona

  • 14

Partizanu fali samo maleni korak do titule u Srbiji. Čelnici crno-belih su posle obavljenog najvažnijeg zadatka i povratka pehara u vitrine u Humskoj odmah zasukali rukave i bacili se na rešavanje sledećeg, a on je pojačavanje tima za kvalifikacije za Ligu šampiona što je jedan od glavnih ciljeva kluba.

Licitacija sa imenima fudbalera koji bi mogli da stignu u Humsku tokom leta je već počela, ali čini se da su dva imena nekako isplivala i njihovi dolasci su možda najizvesniji. Kako prenosi "Sport" crno-beli na vrhu liste želja imaju svog nekadašnjeg napadača Marka Šćepovića, ali i bivšeg beka Marka Lomića.

Foto: MNpress Foto: MNpress

Prema pisanju ovog lista, napadač Olimpijakosa je i u utorak boravio na stadionu Partizana i pregovarao sa čelnicima, a želja obe strane za saradnju nimalo nije sporna, ali tu postoji i treća strana. Mlađi od braće Šćepović ima ugovor sa Pirejcima koji ipak ne bi trebalo da prave problem igraču, jer im nije u prvom planu, te bi mogli da ga puste bar na pozajmicu.

Kada je u pitanju Lomić i sa njim je klub stupio u kontakt, ali je takođe problem što ima važeći ugovor sa Mordovijom na još godinu dana, ali je olakšavajuća okolnost to što je kao i Šćepović u drugom planu, čime nije zadovoljan i želeo bi da promeni sredinu.

Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

Ovaj svojevremeno i zamenik kapitena u Partizanu je i prošlog leta bio blizu povratka nakon što se rastao sa moskovskim Dinamom, ali je tada iskrsla bogata ponuda Mordovije, a videćemo da li će se sada vratiti među crno-bele.

Trener Marko MIlinković je apostrofirao upravi da su mu neophodna pojačanja na poziciji napadača, ali i levog beka, jer bi Vladimir Volkov trebalo da napusti klub, a ova dvojica igrača su velike želje šefa stručnog štaba. Videćemo da li će mu se i ostvariti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sergej Danilovič

    13. maj 2015 | 09:02

    Uz ljudsko postovanje prema ovim dobrim momcima ,Partizanu treba neko pojacanje "da se naježiš" u protivnom protivnici iz evropske konkurencije će u Beograd i dalje dolaziti turistički.

  • Peca

    13. maj 2015 | 10:51

    Jel bi mogo nekad da se dovede neko ko nije u drugom planu...

  • grobar do koske

    13. maj 2015 | 08:55

    Uz meksikanca, JOJICA, KACARA, SULEJMANIJA, Rajkovica i Lazovica bice ODLICAN SASTAV ZA LIGU SAMPIONA !!! .. .!. XXAAXXAA .!.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA