Da li je posle ovoga sa Bajernom Mesi definitivno najbolji igrač planete? (VIDEO)

Sadašnji trener Bavaraca, a nekadašnji Mesijev učitelj rekao je posle revanša da smo srećni što živimo u vremenu Argentinca, jer je on najbolji fudbaler u istoriji, a da li se i vi slažete sa njim?

  • 17

Lionel Mesi igra kao u transu ove sezone ili je bolje reći u njenoj drugoj polovini. Željan je Argentinac fudbala i dokazivanja i to se vidi na njemu. Posle dve ne baš toliko sjajne sezone sada ponovo liči na onog starog sebe koji je bacao u ekstazu navijače, protivnike dovodio do ludila, a trenere i saigrače terao da trljaju oči i pitaju se da li je moguće to što on radi.

BACIO GA NA D*PE: Mesi je osramotio Boatenga kao nikad niko pre! (VIDEO)

Barselona ima ubitačni i verovatno najubojitiji napadački trio u istoriji fudbala, ali se dobro zna i vidi da je omaleni "gaučos" mozak i motor svega. Zajedno sa Suarezom i Nejmarom puni mreže protivnika u Primeri, a u Ligi šampiona je bio upravo onaj tas na vagi koji je odveo njegov tim u finale.

INTERNET UMIRE OD SMEHA! Nikad veća sprdnja na račun jednog fudbalera kojeg je Mesi osramotio! (FOTO)

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Predstava koju je pokazao u obe utakmice protiv Bajerna iz Minhena bila je vredna svake pare gledaocima i svima ostalima. Usudićemo se da kažemo "pravio je naivčinama" igrače bavarskog tima, od nesrećnog Boatenga napravio je sprdnju, postigao dva gola u prvom meču koji su slomili protivnika, a u drugom su njegovi pasovi praktično doneli oba pogotka Barseloni.

Mesi nije dozvolio Ronaldu da bude rekorder LŠ duže od jednog dana!

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Drago mi je što je Mesi ponovo to što jeste. Neverovatan je, vratio se u svoju najbolju formu u kojoj je bio kada sam ga ja trenirao. Srećni smo što živimo u njegovom dobu, jer je on najbolji igrač svih vremena. Mogu da ga poredim sa Peleom - rekao je Pep Gvardiola posle revanša u Minhenu o svom nekadašnjem učeniku.

Nema sumnje sa onim što je radio njegovim fudbalerima Mesi mnogi bi voleli da mogu da se podiče od Pelea do Maradone, a nas je sve to nateralo da se zapitamo i da priupitamo vas da li je Argeninac zaista najveći i najbolji igrač fudbala svih vremena na planeti?

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Vaše odgovore nam možete ostaviti u komentarima, a kako bismo vam pomogli postavili smo vam snimke svih njegovih kreativnih, neočekivanih, fenomenalnih, ingenioznih i ne znamo još koji pridev da upotrebimo, poteza u dvomeču sa Bajernom iz Minhena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kale

    13. maj 2015 | 14:59

    Najbolji medju najboljima.

  • panter

    13. maj 2015 | 16:09

    Mesi je majstor, mnogo volim da gledam njegove partije. Za mene broj 1 svih vremena!

  • fcb

    13. maj 2015 | 16:00

    najveci vec sad svih vremena a ima jos 6 sezona na ovakvom nivou

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA