Vujošević: Todorić je, uz Milutinova, najbolji igrač Partizana

Crno-beli očekuju da pobedom nad Tamišem nastave perfektnu seriju u Superligi i u dobroj atmosferi dočekaju derbi sa Zvezdom

  • 5

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da očekuje da njegov tim savlada Tamiš i nastavi seriju pobeda u Superligi. Crno - beli bi šestom vezanom pobedom ujedno i napravili dobru uvertiru pred derbi sa Crvenom zvezdom, koji je na programu u nedelju.

- Verujem da ćemo utakmicu rešiti u svoju korist, uz svo poštovanje prema protivniku, koji je dugi niz godina gradi sistem i sigurno će doći rasterećeni jer nemaju šta da izgube protiv Partizana. Pozivam publiku da dođe u što većem broju i pomognu ekipi srazmerno teškoći u kojoj se klub nalazi, iako protivnik nije previše atraktivan - rekao je Vujošević na konferenciji za medije u hali Pionir.

Trener Partizana rekao da će Aleksandar Pavlović propustiti i ovaj duel, dok su ostali spremni za duel sa Pančevcima.

Milutinov ipak u crveno-belom?

- Najteže su unapred dobijene utakmice, posebno kada se igraju u zgusnutom rasporedu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Vujošević je poručio da mu je drago što je Minesota zainteresovana za centra Nikolu Milutinova, ali smatra da je mladi košarkaš još nije spreman da ode u najjaču košarkašku ligu na svetu.

- Drago mi je što je Milutinov bitno podigao kvalitet igre. Razlika u odnosu na početak sezone je više nego očigledna i zato je za njega zainteresovano više ekipa. Ne znam da li je sasvim spreman da se ove godine odluči na takav korak, ali napravio je napredak za respekt i zadovoljan sam zbog toga.

Vujošević: Verujem u karakter Milutinova, on nije izdajica!

On je istakao da informacije oko odlaska Milutinova u Crvenu zvezdu i Eda Murića u Armani nisu u funkciji ekipe. Na pitanje novinara da prokomentariše sa kojim je još mladim igračima zadovoljan, on je rekao:

- Pa Todorićem (sportski direktor prim. aut) jer je jedan od mlađih. Ne volim da posebno hvalim i kritikujem, mi smo tim - našalio se Vujošević.

Košarkaš Mihajlo Andrić rekao je da su crno-beli favorit protiv Tamiša.

- Želimo da uđemo u utakmicu kao i prethodnim duelima. Hoćemo da ispravimo neke greške, svedemo oscilacije na minimum i dobijemo meč - zaključio je Andrić.

Utakmica šestog kola KLS između Partizana i Tamiša igra se sutra od 19.30 u hali Pionir.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan B.

    13. maj 2015 | 15:43

    Svi u front da se pomogne klubu.Najvise se ocekuje od bivsih igraca koji su najvise zahvaljujuci Partizanu napravili velike karijete i samim tim velike pare.Vreme je da de bar malo oduze klubu

  • Sokol Kusta

    13. maj 2015 | 15:19

    Sto bi tegi rekao,nije to bas tako

  • batko

    13. maj 2015 | 17:15

    "Srazmerno teskoci u kojoj se klub nalazi" odredjuju se i visine zarade, ili stipendije, kako to trener bez rominga voli da kaze! Da nebi vise manipulisao, i basnosnovna primanja pojedinih tvojih igrača,i tebe lično, nazivao skromnim stipendijama, red je da saopstis iznose tih "stipendija" na mesecnom nivou! Za naivne, i iskrene zaljubljenike u vas klub, koji te slepo slede, reci da su tvoja mesecna primanja na nivou dvo-trogodisnje zarade prosecnog gradjanina Srbije, ako je te srece da uopšte radi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA