Večiti derbi pripao kadetima Partizana!

Crno-beli kadeti preokrenuli protiv vršnjaka iz Ljutice Bogdana i nastavili da nižu uspehe u duelima sa večitim rivalom

  • 5

Fudbalski klub Partizan nastavlja sa uspesima protiv večitog rivala u mlađim kategorima. Crno-beli kadeti su u večitom derbiju bili bolji od vršnjaka iz Crvene zvezde 3:2, iako su gubili na poluvremenu.

Vrlo, vrlo uzbudljiv meč odigran je podno Marakane, a oko 800 gledalaca imalo je priliku da gleda neke buduće vedete dva najveća srpska tima koji su pokazali izvanredan potencijal.

Dva puta je prednost bila na strani crveno-belih, ali su gosti oba puta stizali, a na kraju i došli do preokreta. Luka Adžić je doneo prednost Zvezdi koju je anulirao Filip Čermelj. U 23. minutu Panović je ponovo doneo vođstvo domaćinu i sa rezultatom 2:1 se otišlo na poluvreme.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Onda je usledio preokret u režiji igrača u crno-belim dresovima. Prvo je Tomislav Todorović izjednačio u 60. minutu, a četiri minuta kasnije Miloš Kukolj je doneo konačnih 3:2. Za najoljeg pojedinca na meču proglašen je Uroš Zlatović defanzivac Partizana.

Crno-beli su tako nastavili da ređaju dobre rezultate ovog proleća u duelima sa večitim rivalom i ne znaju za poraz bilo koje kategorije kada su pitanju. Prethodni meč kadeta bio je bez golova, dok su mlađi kadeti igrali 1:1. Seniori su odigrali 0:0 na "Rajku Mitiću", a jesenas pobedili, dok su omladinci igrali jednom bez golova, a jednom trijumfovali 3:1.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    13. maj 2015 | 15:35

    DOMINACIJI NASOJ NEMA KRAJA, VLADACEMO JOS 1000 GODINA NA SVIM NIVOIMA.. .!. XXAXXA .!.

  • 1312

    13. maj 2015 | 17:47

    Ooo Parizane grmi pesma sad sa juzne strane oo ne daj da stane ....dok ne svane

  • Lukijan

    13. maj 2015 | 17:40

    I pioniri su dobili 4:0.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA