Spektakl u Podgorici: Nikolić na Bosanca, Radošević na Italijana!

Želim da budem šampion. Ambicije mog tima i mene su velike, a to je da do kraja 2015. godine ’’napadam’’ neku od titula. Nemam velike pauze između mečeva, savesno se pripremam, vredno vežbam i dajem sve od sebe da postignem željeni uspeh, poručio je srpski bokser pred novi izazov

  • 0

Bokserska fešta silinom aperkata u bradu pogodiće Podgoricu 17. maja, kada je na programu praznik za oči za sve ljubitelje plemenite veštine.  

Tog dana majstori ringa, borci koji svojim tempom, raznovrsnošću i posvećenošću ovim sportom, privlače veliku pažnju u Hali ’’Morača’’ učiniće sve da bokserski spektakl ostane publici u sećanju. Početak je zakazan je za 22 časa.

Glavna uvodna borba rezervisana za Marka Nikolića, a centralni događaj večeri je meč za titulu profesionalnog prvaka Evrope u verziji WBO između crnogorskog boksera Predraga Radoševića i Italijana Đuzepea Laurija, u supervelter kategoriji (69,8 kg), a planiran je da traje 12 rundi po tri minuta.

Ovako izgleda Kristijan dva dana posle meča: Kao da me je komarac ujedao! (FOTO)

Prethodno, u uvodnoj borbi publika će na delu videti najuspešnijeg srpskog boksera Marka Nikolića čiji je skor 6-0-0 KO3. Nikolićev meč je zakazan u šest rundi u poluteškoj kategoriji, a protivnik  mu je Petar Mrvalj (Bosna i Hercegovina) čiji je skor  5(KO 2)-3-0.

Foto: Promo Foto: Promo

Marko Nikolić je spreman i motivisan za ovu borbu i želi da se pokaže u u profi boksu nakon velikog uspeha koji je postigao u avgustu mesecu 2014.godine u Haleu (Vestfalija) Nemačka, i to na bokserskom spektaklu u uvodnoj borbi Marka Huka, zahvaljujući promoterskoj kući Mega Promotion System sa kojom Nikolić uspešno sarađuje.

- Želim da budem šampion. Ambicije  mog tima i mene su velike, a to je da do kraja 2015. godine ’’napadam’’ neku od titula. Nemam velike pauze između mečeva, savesno se pripremam, vredno vežbam i dajem sve od sebe da postignem željeni uspeh.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA