Džerard zadrhtao pred oproštaj: Bojim se da ću da puknem u subotu!

Biće neobično, siguran sam da će biti. Biće to mnogo emotivan dan za moju porodicu i mene, za moje prijatelje, koji su me pratili kroz čitavu karijeru. Ali i za sve navijače koji su me gledali mnogo, mnogo godina, ne samo na Enfildu, već i svuda po Evropi i svetu, kaže ikona kluba.

  • 3

Sve utakmice Premijer lige za vikend biće daleko manje važne od one koju će odigrati Liverpul i Kristal Palas u subotu. Zapravo, ni rezultat te utakmice mnogima neće biti od naročitog značaja, ma kako da se završi, već ono zbog čega će ući u istoriju slavnog kluba i engleskog fudbala - zbog oproštaja od velikog Stivena Džerarda, ikone kluba, koji će odigrati poslednji meč pred navijačima "crvenih" na Efildu.

Hodajuću legendu već počinje da hvata blaga euforija pred izlazak na teren, pa nije baš sigurna da li će uspeti da suzbije nalet emocija koji će ga, sasvim sigurno pogoditi, kao i sve koji budu bili na stadionu.

DEFINITIVNO ODLAZI! Džerard otkrio zašto ide iz Liverpula!

- Svi pričaju o tome, ali ja samo želim da ostanem fokusiran na preostali deo sezone i treniram kao i do sada - rekao je Džerard, koji je svestan da ne može da pobegne od onoga što mu se sprema.

- Postoji mnogo prilika da se bude sentimentalan i emotivan posle utakmice i stvarno mi nije do toga da slušam i gledam navijače i njihove emotivne poruke, jer se, iskreno, bojim da ne puknem i ne pokažem previše.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

APLAUZI ZA DŽERARDA U LONDONU: Remi Čelsija i Liverpula i poslednji meč Stivi Džija protiv "plavaca" (FOTO)

Zbog velikog interesovanja za ovaj meč, tapkaroši prodaju ulaznice po višestruko većim cenama, koje dostižu vrednost od 2.500 do 3.000 funti!

- Biće neobično, siguran sam da će biti. Biće to mnogo emotivan dan za moju porodicu i mene, za moje prijatelje, koji su me pratili kroz čitavu karijeru. Ali i za sve navijače koji su me gledali mnogo, mnogo godina, ne samo na Enfildu, već i svuda po Evropi i svetu. Znam da ću u subotu biti u centru pažnje, a to je nešto što baš i ne volim, i samo se nadam da ćemo pružiti dobru igru i da ću se pobedom oprostiti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA