Lalatović najavio odlazak: Možda ni ja nisam za Zvezdu, ali nije ni 70% ovih momaka!

Crveno-beli će i definitivno ostati bez trenera na kraju sezone, a poraz od Radničkog je samo kap koja je prelila čašu

  • 27

Gotovo je!!! Crvena zvezda je definitivno ostala bez titule, ali je izgubila i trenera Nenada Lalatovića koji je najavio odlazak nakon preostala dva kola.

Ono što se nagoveštavalo dobilo je svoj epilog nakon sramne igre Zvezde i poraza od novog drugoligaša Radničkog usred Beograda.

- Ne znam šta bih mogao reći. Da ne pričam mnogo vruće glave. Mislim da ste bolje videli utakmice od mene i da ćete napisati šta treba. Zaslužujem kritike. Imati ovakav odnos prema igri, to je sramno. Mene je sramota. Da mogu, propao bih u zemlju. Da se ovako igra protiv ekipe koja je već ispala iz lige, bez žara i volje - rekao ej Lalatović i dodao:

ZVEZDINA NOVA BRUKA: Najgori tim lige pobedio crveno-bele sa igračem manje!

- Ali, možda ni igrači nisu krivi i ne znaju i nisu svesni u kom klubu igraju. Mogu da izgube, ali moraš da izađeš na kolenima nakon poraza na Marakani. Oni se danas nisu ni oznojili. Krivim i sebe, na mnoge stvari sam upozoravao. Možda ni ja nisam za Zvezdu, ali nije ni 70% ovih momaka. Prvo kažem za sebe, ali ima još onih koji su zalutali.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Nakon ovih izjava moglo se naslutiti da Lalatović odlazi, a potvrda je vrlo brzo stigla.

TUGA SRPSKOG FUDBALA: Radnički igrao u dresovima Crvene zvezde! (VIDEO)

- Zvezdi želim unapred mnogo sreće u narednoj sezoni. Ali, da bi osvojila titulu, treba im novi trener, ali i 10-12 novih igrača. Ovaj grb je jako težak, ne trpi prosek, Zvezda mora da pobeđuje. Igrači to možda nisu shvatili. Igrači daju maksimum, nisu oni krivi. Nismo od ostalih mnogo bolji, bolji smo za dres koji nosimo. Želim Radničkom da se vrate u ligu. Mojim igračima želim da im dođe pamet u glavu i da pobede u naredne dve utakmice - jasan je bio Lalatović koji se osvrnuo na neke ranije izjave da su njegovi igrači najbolji u ligi:

Foto: Tanjug/Irfan Ličina Foto: Tanjug/Irfan Ličina

- Ja moram da pričam da imam najbolje igrače u zemlji. Kad šaljem vojsku u bitku, moram da ih hrabrim. Ne pričam to zbog sebe, već zbog Zvezde. Većinu stvari sam radio na svoju štetu, svestan sam toga. Neću pričati mnogo, jer neće biti dobro. Ne treba seći igračima glave, šta će oni? Kad sam dolazio, rekao sam da ću poginuti i poginuo sam hrabro, dao maksimum. Na svoju štetu sam isforsirao neke igrače, koji su jako mladi. Mnogo smo bodovi izgubili zbog toga, ali se ne kajem. Još jednom kažem, ja sam kriv za sve. Najmlađi sam trener u ligi, kasno je da pričamo o nekim stvarima, trebalo je nešto uraditi i drugačije. Dali smo maksimum u ovom trenutku i to je to.

Klinac (17) golom srušio voljenu Zvezdu: Poseban je osećaj dati gol na Marakani, jer i ja sam Delija! (VIDEO)

- Želeo sam da ostanu Milijaš i Pečnik, kao i da dođe Krunić. To su bile moje želje. Bosančić je igrao sedam meseci pre Zvezde, gurnuo sam i mlade igrače, ubacivao ih u sistem, to nas je koštalo mnogo bodova, da ne nabrajamo sad. Dao bih sve da je Zvezda osvojila titulu, ali je ovo naš maksimum u našem trenutku i to je to.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobari Bor

    13. maj 2015 | 21:54

    Karma je cudo.. izjava od prosle sezone...

  • Cetnici sever

    13. maj 2015 | 22:56

    Igraci su krivi, PUNA PODRSKA NENADU LALATOVICU!!! AJDE SAD PLJUJTE A KAD SMO POBEDJIVALI VELICALI STE ZVEZDU...PORUKA JE JASNA UZ ZVEZDU BUDI I KAD GUBI:)

  • Crnogorac

    13. maj 2015 | 22:29

    Ma svi ste za Zvezdu, samo mi žao što stručnjak iz predgradja nema FK pa da vas registruje :-D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA