Navijači Napolija o Mažiću: Sudija kome su se svi smejali na Mundijalu (VIDEO)

Pristalice Italijanskog kluba skeptični su po pitanju Mažićevog suđenja u revanš meču polufinala Lige Evrope, u kome njihova ekipa gostuje Dnjepru

  • 7

Sajt navijača Napolija bavio se arbitrom Miloradom Mažićem pred revanš meč njihve ekipe u polufinalu Lige Evrope koji igraju protiv Dnjepra. I uopšte nisu oduševljeni što će on deliti pravdu u Ukrajini.

- Mažić je sudija kome su se svi podsmevali na Svetskom prvenstvu jer nije video grešku Zabalete na meču Argentina - Iran u okviru grupe F. Zbog toga je na Fejsbuku napravljena stranica koja se podsmevala srpskom arbitru - navodi se na njihovom sajtu.

Napolitanci su se bavili statistikom na mečevima u kojima Mažić deli pravdu i konstatuju da ona nije povoljna po njihov tim, jer domaće ekipe pobeđuju na čak 43,3%, nerešen rezultat je procentualno na 32,4% mečeva, dok gosti reševaju utakmice u svoju korist na 24,3% utakmica.

Takođe, prisetili su se i duela italijanskih ekipa, kojima je naš arbitar sudio u evropskim mečevima. U Ligi šampiona je ove sezone je dva puta sudio finalisti takmičenja - Juventusu. U pobedi protiv Dortmunda na gostovanju sa 3:0 i u porazu od Olimpijakosa u Pireju sa 1:0.

Prethodne godine je delio pravdu Milanu na Kamp Nou, gde su Rosoneri poraženi sa 3:1 od Barselone.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

U Ligi Evrope je delio pravdu Palermu i Laciju, kada su odigrali bez pobednika, protiv Tuna odnosno Vasluija, dok je u sezoni 2011/12 Udineze pobedio AZ kada je Mažić sudio.

Navijači Napolija su ovako detaljno analizirali karijeru Milorada Mažića, zato što je njihov tim u prvom meču u Italiji žestoko oštećen greškom sudije, koji je priznao gol Sleznjova, iako je bio postignut iz ofsajd pozicije, pa je meč završen rezultatom 1:1. 

Zbog toga, kao i zbog pomenute greške sa Mundijala, koju su konstatovali u tekstu, oni se nadaju da će Mažić opravdati poverenje UEFE i da će odraditi posao na visokom nivou.

Foto: Tanjug/AP/Lapresse Foto: Tanjug/AP/Lapresse

- Nadamo se da će Mažić zadržati koncentraciju i da će fudbal nadvladati bilo kakve kontroverze - zaključuju pristalice Napolija.

Revanš meč polufinala Lige Evrope između Dnjepra i Napolija na programu je od 21.05, a u isto vreme je i druga utakmica koju u Firenci igraju Fiorentina i Sevilja, gde Španci imaju ubedljivu prednost od 3:0 iz prvog meča.

Pogledajte i vi situaciju koju Napolitanci smatraju greškom koja je izazvala podsmehe na račun Mažića na Svetskom prvenstvu. Ona je na 4.40 u priloženom snimku  i procenite sami da li je najbolji srpski arbitar bio u pravu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gaga

    14. maj 2015 | 19:31

    mozda im nije po volji, ali je mazic medju pet najboljih sudija u evropi, svidelo se to njima ili ne......

  • ДУШАН КРАИШНИК Б.Л

    14. maj 2015 | 20:00

    E žabari jedni , najbolje da vam Talijan sudi, kad se setim kad nam je jedan Talijan pošteno sudio, Mazic je izrastao u velikog sudca , i poneki previd se moze desiti i najboljima, želim mu sretno večeras i da odradi posao kako valja , a Napolitancima NEK ispadnu !!!!!

  • slavko .bg

    14. maj 2015 | 23:11

    bravo mazicu legendo. srpska diko.pokazao si zabarima veceras kako se sudi.bravoooo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA