SUKOB HULIGANA U UKRAJINI: Navijači Dnjepra napali Napolitance! (VIDEO)

Pristalice ukrajinske ekipe uletele su na teren nakon što je njihov tim obezbedio plasman u finale Lige Evrope, a zatim se sukobile sa gostima iz Italije

  • 4

Pristalice Dnjepra burno su proslavile pobedu svoje ekipe u revanš meču polufinala Lige Evrope, koja im je donela istoriski plasman u finale evropskog takmičenja.

Po okončanju meča i poslednjeg zvižduka Milorada Mažića, navijači ukrajinske ekipe uleteli su na teren kako bi proslavili plasman na finalni meč, koji je na programu 27. maja u Varšavi.

Nekolicina njih otrčala je ka delu tribina na kome su bili navijači gostujuće ekipe. Pristalica Napolija, koje važe za jedne od najozloglašenijih u Evropi bilo je višestruko manje i povukli su se pod naletom rulje domaćih navijača.

Oni su ka njima bacali stolice i sve što su uspeli da nađu na atletskoj stazi, dok su se navijači iz Italije povukli dalje od ograde ka višim delovima tribine.

Pogledajte i sami kako je to izgledalo u priloženom video snimku.

Dnepr - Napoli #dnepr #dnipro #Napoli #ua #ukraine #kiev #victory #win

A video posted by Vasiliy Sidorenko (@sidorenko_vasiliy) on

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr. Mr

    15. maj 2015 | 09:26

    Naravno uefa nece reagovati jer su to huligani ukrajine drzave nacista

  • Kruno

    15. maj 2015 | 11:52

    Sad me zanima reakcija UEFE. Za ovakove stvari mi Balkanci(svi odreda) dobili bi izgon iz natjecanja ili u najboljem slučaju igranje pred praznim stadionom. Talijane sigurno neće dirati.

  • Deonisious

    15. maj 2015 | 07:49

    Sad će UEFA da reaguje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA