Vučić čestitao Partizanu na tituli!

Gest premijera države otkrio je predsednik crno-belih, Zoran Popović

  • 3

Ogroman razlog za zadovoljstvo povodom osvojene 26. titule šampiona države imaju svi članovi uprave Partizana, koja je imala pritisak da se dokaže navijačima od kada je preuzela klub na izborima u decembru.

Zamerene su prodaje Petara Škuletića i Danka Lazovića, kao i iznenadni otkaz treneru Marku Nikoliću, ali rezultat je ipak tu.

Gde su igrači s kojima je Sale Ilić osvojio prvu od 10 titula u Partizanu? Jedan i dalje igra!

- Verovao sam u ovu ekipu od prvog dana. Još nismo ispunili sve ciljeve koje smo obećali u decembru. Prvi naredni zadatak jeste da osvojimo i Kup i da time stavimo tačku na ovu sezonu. Nije bilo lako kada smo ostali bez Lazovića i Škuletića, kada smo dali otkaz treneru čija je ekipa u tom trenutku bila prva. Sve su to bili opasni rizici - rekao je "Politici" predsednik kluba, Zoran Popović.

PIVO I PESMA: Ovako su fudbaleri Partizana slavili titulu u autobusu! (VIDEO)

On je otkrio i da je u četvrtak ujutru dobio čestitku i od premijera Srbije, Aleksandra Vučića, koji je navijač Crvene zvezde.

- Drago mi je što nam je premijer čestitao na osvojenoj tituli - rekao je predsednik Partizana.

Takođe, na narednoj sednici Upravnog odbora sledeće nedelje, Popović će predložiti da se treneru Zoranu Milinkoviću ponudi novi dvogodišnji ugovor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA