ČOVIĆ: Bjelica je naš, Teo je naš, a znamo kakva je Bogdanova karijera!

 
  • 43

Zanimljivo izlaganje prvog čoveka Crvene zvezde u Madridu

Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović primio je umesto Bobana Marjanovića nagradu za izbor u idealnu petorku Evrolige na ceremoniji u Madridu pred početak fajnal fora tog takmičenja.

- Bobi, na žalost, nije mogao da bude na prijemu velikog priznanja za njega, ali i za klub. Čak mislim, da je bio tu, bio bi MVP, mada mi je drago da je igrač sa naših prostora, iz naše zemlje, generalno gledajući naše dete, Nemanja Bjelica, proglašen za najkorisnijeg - preneo je "Žurnal" Čovićeve reči.

SRPSKI MISTERI: Teo i Bjelica kakve teško da ste ikada videli! (VIDEO) (FOTO)

Bjelica je dobio nagradu za najboljeg igrača Evrolige ove sezone, dok je Bogdanu Bogdanoviću uručeno priznanje "Zvezda u usponu" za najboljeg mladog igrača. U idealnoj petorci, osim Bjelice i Marjanovića, nalazi se i Miloš Teodosić.

Predsednik crveno-belih je iskoristio priliku da istakne vezu Teodosića, Bjelice, Marjanovića sa Crvenom zvezdom.

Foto: Marko Todorović, Profimedia Foto: Marko Todorović, Profimedia

- Teodosić je prošao kompletnu našu školu. Znamo koja je karijera Bogdana kao najmlađeg i najperspektivnijeg. O Bjelici nema šta da se doda. A, tu je i Boban Marjanović. Veliko je zadovoljstvo, veliko priznanje za Bobija, žao mi je što nije tu - rekao je Čović, koji je, pretpostavljamo, povezao Bogdanovića sa uspesima sa juniorima FMP-a, sa kojima je došao do titule najboljeg strelca i MVP-a završnog turnira Evrolige, a onda 2010. prešao u Partizan. Nastavak znamo svi.

Čović je u jednom momentu prozvao fudbalere Crvene zvezde govoreći o uspesima košarkaša.

- Zvezda polako dostiže reference koje bi trebalo i da ima u Evropi i u Evroligi. Trudićemo se da taj standard držimo. Naravno, za to nam je potrebna podrška. Nelogično je da dobijete mnogo manje novca od nekih drugih koji gube od onih kojima su dali dresove. Naravno, aludiram na fudbalski klub. I tu je tačka - dodao je Nebojša Čović.

(Telegraf.rs)

 

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    15. maj 2015 | 14:02

    Bogdan je igrao u Zvezdari,pa u Zitku,pa onda u Partizanu dobio sansu..ne znam zasto ga prisvajate..i da nije dosao u Partizan nikada ne bi napravio ovakvu karijeru kakvu sada ima..koliko je samo fmp talenata unistio..Bjelica je bio u mladjim kategorijama Partizana..Bobi u mladjim kategorijama Hemofarma,a pre toga u Zajecaru..Teodosic prosao skolu fmp-a i jedino on navija za Zvezdu..dosta je manipulacije od ovog coveka..da nije i Pekovic,Danilovic,Djordjevic vas,fmp cudo ili mit.

  • miki

    15. maj 2015 | 14:51

    A RADjEN? PA I ON JE NESTO "NAUCIO" DOK JE IGRAO ZA VAS CIGANE, ZAR NE?

  • Czsd

    15. maj 2015 | 14:13

    Koji vasi.. ko si ti.. sta ce politicari u sportu.. nek se zapita malo ovaj izgubljen srpski narod...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA