Liga šampiona na sve načine pokušava da ukine ovaj video: Jurnjava i tuča navijača s policijom uoči Real-Juventus!

Pristalice italijanskog kluba u žestokim sukobima sa policijom

  • 3

Poznato je da više ode decenije UEFA, tačnije Liga šampiona zabranjuje da kamere snimaju scene nasilja pre, za vreme i posle mečeva elitnog klupskog takmičenja.

Problem je nastao kada su ljudi sve lakše počeli da kače i dele klipove snimljene telefonima. To ne ide u prilog organizaciji koja se predstavlja kao bezgrešna u svetu biznisa.

Najžešći i najgluplji primer modernog fudbala dosad! (FOTO)

Moderan fudbal! Da li ste postali ovakav navijač? (FOTO)

Zato i ne čudi što je video sukoba navijača Juventusa i policije ispred stadiona "Santjago Bernabeu" nekoliko puta ukidan, da bi borba neprestana trajala prebacivavši video sa jednog na drugi kanal, momka koji je sve zabeležio.

Iako je veći deo klipa navijanje Italijana na ulicama Madrida uoči revanša polufinala, očigledno smeta i bode u oči trenutak kada kamera počinje da jurca za sukobima koji su se odvijali u blizini velelepnog stadiona.

Liga šampiona ima za cilja da potpuno izbaci bilo kakvu vrstu sukoba i navijače koji su ponekad spremni da se pobiju zbog kluba u drugom gradu.

Ovaj video za sad živi. Videćemo do kada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srb

    15. maj 2015 | 15:07

    Ispostavice se na kraju da je za sve kriv Ivan Bogdanov

  • anTihrist

    15. maj 2015 | 16:49

    Udri stoku!

  • Mikiii

    16. maj 2015 | 08:40

    Pa normalno,to se krije,a ne kao rts,prenosi onaj uzas uzivo umesto da se prenos prekine,a ne da ceo svet gleda onu stoku kako divlja i da derbi kasni pola sata. SRAMOTA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA