Zvezda ruši Karadžića preko mesta gde je prvi čovek FSS ''ponikao''

Inicijativa o smeni prvog čoveka FSS najverovatnije će doći sa vrha FS Vojvodine

  • 18

Crvena zvezda je polako, ali sigurno, krenula sa sprovođenjem plana za rušenje predsednika FSS Tomislava Karadžića.

I to preko mesta gde je prvi čovek Saveza ponikao, odnosno preko FS Vojvodine čiji je Karadžić predsednik bio pre nego što je stigao u Partizan, a potom i u FSS.

Jer, FS Vojvodine saopštio je u petak da će razmotriti inicijativu Crvene zvezde u vezi sa raspisivanjem vanrednih izbora u nacionalnom Savezu.

Saopštenje predsednika Fudbalskog saveza Vojvodine Dragana Simovića prenosimo u celosti.

- Skupština Fudbalskog saveza Vojvodine na sednici održanoj 14.05.2015.godine, donela je odluku o tome da nije za raspisivanje vanrednih izbora u FSS jer niko nije pokrenuo inicijativu za raspisivanje vanrednih izbora.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Ovakva odluka je doneta nakon duže rasprave i određene doze konfuzije koja je unešena među delagate Skupštine. Odluka je pred delegate stavljena iznenadno i bez prethodnog dogovora sa rukovodstvom Fudbalskog saveza Vojvodine.

- Kako se situacija danas, 15.05.2015. godine promenila, i u Fudbalski savez Vojvodine je stigla inicijativa FK Crvena zvezda o raspisivanju vanrednih izbora, organi FSV će u najkraćem vremenu raspravljati o ovoj inicijativi.

- Fudbalski savez Vojvodine će uvažiti i razmatrati svaku inicijativu koja doprinosi poboljšanju stanja u srpskom fudbalu i koja će dovesti do toga da srpskom fudbalu dođu bolji dani - stoji u saopštenju FS Vojvodine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA