Partizan želi da otme Krunića Zvezdi, ali vezista traži puno para!

Crno-beli kontaktirali vezistu Borca koji traži da bude najplaćeniji fudbaler Partizana

  • 23

Posle Verone, Vojvodine i Crvene zvezde sada se i Partizan uključio u sagu zvanu ''Rade Krunić''. Talentovani vezista Borca iz Čačka je prethodni prelazni rok seljakan iz kluba u klub i ostao je neispunjena želja trenera Zvezde Nenada Lalatovića.

Čak i sada kada Lalatović odlazi, Krunić je prvo ime na listi čelnika sa Marakane. Međutim, kočnica za transfer bi moglo da predstavlja interesovanje Partizana koji je već pitao za njegove usluge.

Crno-beli žele da ojačaju tim za Ligu šampiona, ali se priča oko Krunića izjalovila zbog finansija. Navodno, vezista poreklom iz Hercegovine želi godišnju platu od 180.000 evra čime bi postao najplaćeniji igrač.

Takva potraživanja se ne uklapaju u planove Partizana koji želi da rastereti budžet za sledeću sezonu. Transfer je još daleko od realizacije, ali priča je i dalje otvorena.

U Humsku bi na leto mogla da se vrate nekolicina bivših igrača Partizana kao što su Marko Šćepović, Marko Lomić, Milan Smiljanić i Marko Jovanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Albertini

    16. maj 2015 | 00:26

    Sve prvoklasna pojacanja pocev od scepovica pa zavrsi sa smilhanicem jovanovicem a ovaj sto trazi 180000 izgleda da bi vise volio da igra dzabe u zvezdi no neka vidjece on sta mu je terzic spremio(prazan tanjir,kasiku ,viljusku I noz) I to je nesto samo izgleda da nema corbe I hleba

  • Није Монтенегро, већ јуначко Српско легло

    16. maj 2015 | 00:54

    Превара од играча…

  • vuk

    16. maj 2015 | 04:10

    Vratite i savu milosevica,mislim da je dzaba,a i sasa curcic je slobodan,takav rialiti nece propustiti garantovano!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA