AMBICIOZNO: Partizan sprema 4.000.000 evra za pojačanja i Ligu šampiona!

Predsednik crno-belih otkrio da je cilj kluba ulazak u grupnu fazu elitnog takmičenja i da će zato imati budžet za transfere veoma veliki za ovdašnje prilike

  • 15

Partizan je osvojio titulu u Srbiji, a njegovi čelnici već se sada lagano okreću predstojećem velikom izazovu, a to su kvalifikacije za Ligu šampiona. Crno-beli imaju velike ambicije naredne sezone, a jedan od primarnih ciljeva je plasman u grupnu fazu elitnog evropskog takmičenja.

Za to će im naravno biti potrebna pojačanja, a predsednik kluba Zoran Popović je otkrio da će budžet za transfere narednog leta biti veoma izadašan za ovdašnje uslove i da bi trebalo očekivati vrlo kvalitetne fudbalere u Humskoj.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Sigurno nam budžet neće biti manji od četiri miliona evra! Naše ambicije su velike kada je u pitanju nardni ciklus kvalifikacija za Ligu šampiona i cilj jeste da se Partizan plasira u to takmičenje. Mislim da nam je tamo mesto, to bi donelo radost navijačima, a klubu dodatnih 15 miliona evra - rekao je Popović za "Politiku".

On je otkrio i da će prva stvar koju planira da uradi zajedno sa Upravnim odborom po okončanju šampionata biti razgovor sa trenerom Zoranom Milinkovićem oko nastavka saradnje.

- Još u Kruševcu posle osvajanja titule sam rekao da će dolazak Milinkovića bio pravi potez. Nastavićemo saradnju na obostrano zadovoljstvo. Predložiću da mu ponudimo dvogodišnji ugovor - istakao je predsednik kluba iz Humske.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola delije

    16. maj 2015 | 12:51

    Partizan je jedina svetla tacka u srpskom fudbalu. ..

  • Lolke

    16. maj 2015 | 14:15

    Ajmo ljudi osvoji li smo titulu u sredu sa cukarickim u finalu kupa za duplu krunu i vama ne valja ako bog da dovescemo par ozbiljnjih pojacanja i napasti ligu sampiona ,ako nista bar cemo u ligu evrope.NAPRED PARTIZAN

  • rock and roll

    16. maj 2015 | 13:06

    Je li ovi naši nas zafrkavaju. Kakvih crnih 4 miliona.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA