Udovičić vratio osmeh na lice Ronaldu posle eliminacije iz Lige šampiona! (FOTO)

Ministar sporta i omladine Srbije bio je u poseti "kraljevskom klubu" gde je razgovarao o vlasničkoj strukturi sa čelnicima, ali i posetio igrače na treningu

  • 10
Foto: Ministarstvo omladine i sporta Foto: Ministarstvo omladine i sporta

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, drugog dana radne posete Španiji, u društvu legendarnog fudbalera Predraga Mijatovića posetio je najtrofejniji klub na svetu - Real Madrid.

Udovičić je obišao trening kamp Madriđana, razgovarao sa trenerom Karlom Anćelotijem, sa najboljim fudbalerom sveta Kristijanom Ronaldom i drugim asovima.

Foto: Ministarstvo omladine i sporta Foto: Ministarstvo omladine i sporta

Sa generalnim direktorom kluba Hose Anhelom Sančezom srpski ministar razgovarao je o sistemu sporta u Španiji, načinu funkcionisanja istog, strukturi kluba i sportskoj infrastrukturi.

Real je u vlasništvu navijača, sosiosa, a srpski klubovi se uglavnom pozivaju na taj način finansiranja i vide ga kao ideal kojem treba težiti, zbog čega je Udovičić želeo lično da razgovora sa čelnicima kluba i čuje njihova iskustva.

Foto: Ministarstvo omladine i sporta Foto: Ministarstvo omladine i sporta

Pored posete "Santjago Bernabeu", ministar sporta i omladine posetio je i mlade košarkaše Crvene zvezde i poželeo im sreću u finalu juniorskog turnira Evrolige gde brane trofej protiv domaćina Reala.

Foto: Ministarstvo omladine i sporta Foto: Ministarstvo omladine i sporta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kokopiko

    16. maj 2015 | 14:12

    Sad Ronaldo ima sliku sa Vanjom! Srce mu je na mestu...

  • Sisi

    16. maj 2015 | 13:36

    Bas je dobar ovaj nas ministar.

  • G0G1

    16. maj 2015 | 14:14

    Ja se izvinjavam, ali koji ce Q ovaj nas Vateroplista kojme su nametnuli ministarsku duznost na treningu real madrida ??? Samo to da cujem, sta je on tamo trazio za dobrobit nase Srbije, i koliko ce mo sad bolje ziveti posle ove ministarske posete ???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA