Trener iznajmio je kran da bi gledao meč svog tima i tako prevario Savez koji ga je suspendovao! (FOTO) (VIDEO)

Hamit Išik koji vodi trećeligaša pronašao je način kako da posmatra najvažniji meč sezone za njegovu ekipu, a da ne prekrši zabranu

  • 1

Neverovatna scena nam dolazi iz Turske. Na utakmici plej-ofa tamošnje treće lige za ulazak u viši rang viđena je neverovatna scena. Trener Korum Beledijespora Hamit Išik koji je kažnjen zabranom vođenja tima sa klupe na čak 285 dana pronašao je način kako da posmatra utakmicu svoje ekipe i još više iznervirao rukovodstvo lige.

On je meč protiv Darika Genčlerbirligija posmatrao tako što je unajmio kraj koji ga je podigao iznad tribina stadiona sa koga je posmatrao utakmicu. Tako nije prekršio suspenziju jer je bio van stadiona.

Išik je inače kažnjen devetoipomesečnom kaznom zato što je ljutito napao sudiju na jednom od poslednjih mečeva u ligaškom delu prvenstva, a takođe je i klub kažnjen igranjem pred praznim tribinama jer su navijači tada uleteli na teren, ali i oni su pronašli način da posmatraju najvažnije duele svog kluba, pa su ga gledali putem velikog video bima van stadiona.

Na njihovu žalost utakmica je završena 0:0 i odlučiće revanš u gostima, a interesantno će biti ukoliko Korum uspe da se domogne druge lige šta će njihov trener raditi tada, jer će zabrana biti na snazi i dobar deo sledeće sezone, a stadionu u drugoligaškom društvu su mnogo veći, tako da će njemu trebati veći kran.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA