Juniori Zvezde izgubili od Žalgirisa, ali će igrati finale Evrolige!

Izabranici Slobodana Klipe braniće trofej juniorske Evrolige protiv Real Madrida

  • 0

Juniori Crvene zvezde izgubili su od Želgirisa sa 72:63 u trećoj utakmici u grupi na finalnom turiniru Evrolige, ali ona nije imala rezultatski značaj, pošto su izabranici trenera Slobodana Klipe kolo pre kraja obezbedili plasman u finale.

Crveno-beli će tako biti u prilici da brane šampionsku titulu osvojenu prošle godine u Milanu, a protivnik će im kao i prethodne sezone biti Real Madrid.

U duelu sa Žalgirisom, crveno-beli nisu uspevali da pronađu svoj ritam. Ekipa iz Kaunasa je vodila skoro čitavu utakmicu, a Zvezda je polovinom treće deonice prišla na dva poena minusa (47:45), ali nije uspela da napravi potpun preokret.

Crveno-beli su imali slabije procente šuta, bili su slabiji u skoku, a napravili su i više grešaka, što je Žalgiris iskoristio.

Finalni duel sa madridskim Realom na prgramu je u nedelju u 12 sati.

Žalgiris – Crvena zvezda 72:63 (25:19, 19:13, 14:20, 14:11)

Crvena zvezda: Ćorović, Kapetanović 2, Aranitović 18, Stojanović 12 (8 sk, 7 as), Radanov, Kenić 4, Drljača, Miladinović 8, Popović 8, Simanić 9, Rakićević 2, Radović.

Žalgiris: Beliauskas 16, Andruskevičijus, Zilinskas, Stankevičijus, Kulboka 13, Kararinas, Dienis 5, Masiulis 2, Velicka, Varnas 5, Ehodas 16, Birutis 15.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA