ODJEKIVALA JE BANJICA: Grobari dočekali vaterpoliste uz bakljadu i pesme! (VIDEO)

Nisu navijači crno-belih zaboravili tokom slavlja fudbalske titule, da su i vaterpolisti osvojili pehar namenjen šampionu Srbije, pa su im priredili doček po povratku iz Kragujevca

  • 0

Dvostruko slavlje su u subotu imali navijači Partizana i svi kojima je crno-bela boja bliža srcu, jer su osim fudbalera, titulu šampiona Srbije osvojili i vaterpolisti i to takođe 26 u istoriji kluba.

Sevala Mandićeva levica: Vaterpolisti Partizana su novi šampioni Srbije!

Dugo čekao trofej na Banjici, čak tri godine, ali sada se vratio i zbog toga su se mnogo radovali čuveni Grobari koji nisu zaboravili svoje vaterpoliste. Oni su odmah posle proslave osvajanja fudbalske titule na stadionu Humskoj i utakmice protiv Novog Pazara produžili dalje na Banjicu kako bi dočekali svoje vaterpoliste.

Uz bakljadu i navijačke pesme ispred Sportskog centra "Banjica" sačekali su da se pulene Vladimira Vujasinovića vrate iz Kragujevca, a kada je kapiten Dušan Mandić izneo pehar namenjen najboljem u Srbiji počela je fešta.

Pogledajte kako je bilo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA