SRAMOTNO: Navijač Zvezde pljuvao Vujoševića kod tunela za igrače! (VIDEO)

Incident se desio na kraju prvog poluvremena utakmice u "Pioniru"

Po završetku prvog poluvremena utakmice 7. kola KLS između Crvene zvezde i Partizana, nepoznata osoba se našla u neposrednoj blizini tunela za igrače, i pljuvala trenera crno-belih Duška Vujoševića.

Muškarac je prišao Vujoševiću i pljunuo u njegovom pravcu nekoliko puta i u isto vreme ga vređao. To sve možete videti na snimku, kao i trenutak kada pljuvačka proleće u pravcu trenera crno-belih.

DELIJE ODALE POČAST DUNJIĆU: Tvoja hrabrost nas i dalje vodi! (VIDEO)

Trener Partizana nije želeo da učestvuje u ovom incidentu, već se obratio pripadniku Žandarmerije, žaleći se na primitivan napad na njega.

Utakmica u "Pioniru" igra se pred oko 3.500 gledalaca, a odlukom domaćina, u ovom slučaju Zvezde, prodaja ulaznica za ovaj meč nije bilo.

Crvena zvezda je na kraju slavila sa 92:76, a trener Partizana je na konferenciji posle meča čestitao crveno-belima na pobedi, ali je iskritikovao sudiju zbog neujednačenog kriterijuma.

Pogledajte i sami ovaj sramotan ispad navijača Zvezde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rajko

    18. maj 2015 | 00:49

    Ciganska posla...

  • Bol i tuga

    18. maj 2015 | 00:40

    Pa dobro,ovo je malo sta je uradio Duletu s obzirom da ga 13 godina zlostavljao i narusio mu psihicko zdravlje,a tek ih cekaju tuga i bol!!!

  • Dex

    18. maj 2015 | 00:46

    ma dule se sam pljunuo,kaznite ga opet

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA