Košarkaši Zvezde burno slavili sa Delijama pobedu nad Partizanom! (VIDEO)

Košarkaši Zvezde proslavili su pobedu nad večitim rivalom ispod tribine sa najvatrenijim pristalicama, sa kojima su pevali navijačku pesmu

  • 19

Igrači Crvene zvezde proslavili su pobedu nad Partizanom sa Delijama. Najvatrenije pristalice crveno-belih tokom celog meča pružili su veliku podršku svom timu i vodili su ih do trijumfa nad crno-belima.

SRAMOTNO: Navijač Zvezde pljuvao Vujoševića kod tunela za igrače! (VIDEO)

Tokom čitave četvrte četvrtine Delije su pevale pesmu koja postoji odavno, ali je počela da se peva tek nedavno, a premijeru na tribini je imala na utakmici protiv OFK Beograda u subotu, kada se dobro prihvatila među Delijama na stadionu Obilića.

U istom ritmu nastavili su i na košarkaškom večitom derbiju, a uz tu pesmu su i slavili sa igračima trijumf nad večitim rivalom. Među najveselijim košarkašima bili su Nikola Kalinić i Luka Mitrović, koji su takođe pevali pesmu okruženi navijačima.

- Zvezda to je tim, što se bori srcem svim, bila prva ili ne, ja volim je... jer ja sam Zvezdaš - orilo se iz grla Delija i pojedinih košarkaša.

Pogledajte i sami kako je sve to izledalo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KG

    18. maj 2015 | 09:48

    A vidi kako grobari prate Zvezdino slavlje? Zaboravili ste za koga navijate grobari? Posto vise ne pobedjujete pa nemate sta da slavite vi malo gledate nase slavlje, ako ako gledajte i crkavajte od muke. To sto Zvezdu nazivate FMP mozete samo da puknete od muke jer drugih izgovora nemate IGOKEJCI.

  • CZBG

    18. maj 2015 | 09:14

    Kmeeee kmeee fmp kmeee... Srecno u kupu zmaja od sipova!

  • SAŠA FRANKFURT

    18. maj 2015 | 12:00

    Tako i treba, šta je loše u tome?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA