NEMA MESTA ZA MAŽIĆA: Kontroverzni Turčin sudi finale Lige šampiona!

UEFA odlučila da Cunejt Čakr sudi finale LŠ, dok će Englez Martin Etkinson biti na centru u Varšavi gde se igra finale LE

  • 2

Evropska fudbalska unija (UEFA) odlučila je koje sudije će suditi finale Lige šampiona i Lige UEFA, a u njima neće biti najboljeg srpskog sudije Milorada Mažića i njegovih pomoćnika.

Turčin Cunejt Čakir deliće pravdu u finalu LŠ između Barselone i Juventusa, dok će Englez Martin Etkinson biti na centru u borbi za trofej u LE u kojoj će se sastati Sevilja i Dnjepar. Finale LŠ igra se 6. juna na Olimpijskom stadionu u Berlinu, dok je odlučujući duel u LE zakazan za 27. maj u Varšavi.

Čakiru, koji je fudbalskoj javnosti ostao upamćen po kontroverznom crvenom kartonu koji je 2013. dao Naniju i tako pogurao Real u četvrtfinale, društvo će praviti  zemljaci Bahatin Duran i Tarik Ongun. Četvrti sudija biće Šveđanin Jonas Erikson, dok će iza golova stajati Turci Husein Gisek i Bariš Šimšek.

S druge strane, Etkinsonovi pomoćnici u finalu u Varšavi biće Englezi Majkl Malarki i Stiven Čajld, a iza golova stajaće njihovi zemljaci Entoni Tejlor i Andre Mariner. Četvrti arbitar biće Čeh Pavel Kralovec.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA