MUTNE RADNJE U DRUGOJ LIGI: Tri utakmice NISU registrovane!

Komesar za takmičenje, na osnovu pristiglih izveštaja službenih lica i video materijala, pokrenuće postupke protiv onih koji su se bavili nečasnim delima

  • 5

Nije ništa novo kada kažemo da je srpski fudbal pao je na najniže grane. Koliko je tu mulja i nečasnih radnji to niko živ ne zna, a mogu se naslutiti i na osnovu poslednjih dešavanja u drugoligaškoj konkurenciji.

Utakmice Prve lige Srbije u prethodna dva kola biće predmet obimne istrage nadležnih organa, najavio je Komesar za takmičenje Branko Stojaković, koji nije registrovao tri meča prethodnog, 28. kola: Mačva - Sloboda (2:3), Sloga (PM) - Bežanija (2:3) i Proleter - BSK (0:1).

SKANDAL OKO NAMEŠTANJA U SRBIJI SE NASTAVLJA: Mečevi Prve lige se poništavaju? (VIDEO)

Foto: fcbezanija.com Foto: fcbezanija.com

Do komesara Stojakovića su pristigli prvi izveštaji da je na pomenutim duelima bilo sumnjivih radnji, koje su mogle da se naslute kada su kvote na te mečeve počele naglo da padaju u kladionicama. Biće pregledani i video materijali sa tih utakmica i prispeli izveštaji službenih lica na osnovu kojih će, izvesno je, slučaj biti predat disciplinskim i istražnim organima, prenosi Sport.

Elemenata za istragu ima na pretek, od pada kvota u kladionicama, preko kombinovanih sastava, nekih čudnih izmena tokom mečeva...

Nekih "očekivanih" rezultata bilo je i u minuolm, 29. kolu, i već je izvesno da neće biti registrovane ni pojedine utakmice te runde, ali i jedna iz 27. kola, koja je poprilično povezana sa jednim duelom iz 28. kola, odnosno radi se o tome da se ista stvar dogodila na jednoj, a ponovila na narednoj utakmici istog kluba, što je probudilo sumnju u to da je bilo nečasnih radnji.

Ukoliko se tokom postupka utvrdi da je bilo neregularnosti na pomenutim mečevima, očekuju se najoštrije moguće sankcije za one koji su u njima učestvovali.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pex

    19. maj 2015 | 10:27

    A u Nemackoj bundes ligi Frajburg dobije bodove od Bajerna pa ko im mze nesto a u Drugoj ligi Nemacke nemozes da zamislis kako se namesta

  • Goran

    19. maj 2015 | 10:25

    Nije baš najjasnije-prva ili druga liga?!

  • Aca

    19. maj 2015 | 11:10

    Sve jedno obe lige su Toletove, tako da nista ne cudi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA