Sterling odlazi iz Liverpula! Da li izdati navijače prelaskom u omraženi klub?

Za mladog napadača su najzainteresovaniji Arsenal, Junajted, Siti i Real, a njegova vrednost se procenjuje na 50 miliona evra

  • 6

Klub sa Enfilda ostaće bez jednog od najboljih igrača naredne sezone. Naime, Rahim Sterling će narednih dana i zvanično zatražiti transfer, prenose ostrvski mediji.

Najuporniji u nameri da u svoje redove dovedu mladog napadača su Arsenal, Mančester junajted, Mančester siti i Real Madrid. Sterlingova cena se procenjuje na 50 miliona evra.

Rastanak sa Liverpulom je mogao da se nasluti sredinom sezone, kada je odbio platu od 138.000 evra nedeljno. To je bilo čak trostruko povećanje plate u odnosu na njegov postojeći ugovor sa Redsima, po kome zarađuje 48,5 hiljada evra nedeljno.

Navijači Crvenih su ga već tada okarakterisali kao ''lovca na novac'', ali je mladi fudbaler rodom sa Jamajke naglasio da su mu prioritet trofeji a ne novac, i da zato napušta Enfild.

Pristalicama Liverpula najteže će pasti ukoliko Sterling pređe u Junajted, koji je njihov najveći rival u Engleskoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LFC

    20. maj 2015 | 08:40

    Treba ga ostaviti do kraja ugovora, i ne dati mu da igra nikako, ni na klupi da ga nema. Tako bi mu 2018 Grimsby Town bio najbolji klub u kome moze igrati. Istina gube se velike pare, ali smo ih izgubili i na Kerolu,Lalani,Markovicu i nismo nista dobili, ovako se bar tjera inat. A sto se njega tice nije mi jasno kako ga nije sramota doci na trening !!

  • Marko

    20. maj 2015 | 09:29

    Prosečan igrač, ništa posebno. On je za klupu u većim timovima.

  • Amančio

    22. maj 2015 | 06:23

    Prodali jednog suareza za ove munještine i mantoštine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA