DRAMA HRVATSKOG RUKOMETAŠA: Zbog udarca u nogu jedva su mu spasili život!

Životnu dramu preživljavao je Josip Valčić u noći između nedelje i ponedeljka

  • 0

Hrvatski rukometaš Josip Valčić preživeo je horor dramu u noći između nedelje i ponedeljka kada mu je pozlilo na putu iz Umaga do Zagreba, dok mu je na butnom mišiću otok postajao sve veći i veći.

Vrlo brzo je prevezen u bolnicu gde je operisan, a da mu je život visio o koncu potvrdio je i srpski trener Veselin Vujović koji s uspehom vodi Zagrepčane.

- Nikada mi se nešto slično nije dogodilo u trenerskoj karijeri. Sve su to manje-više mehaničke povrede. Ovo što se dogodilo Josipu je iz horor filmova. Čoveče, da nije odmah otišao u bolnicu kada su momci stigli u Zagreb, možda bi izgubio ne samo nogu nego i život. Strašno. Neverovatno da je od bezazlenog udarca došlo do ovako velike komplikacije - rekao je Vujović za hrvatske medije.

Valčić je s intezivne nege prebačen na bolničko lečenje, a posete su mu zabranjene kako ne bi došlo do nepotrebne infekcije. Logično, za njega je sezona, kako klupska tako i reprezentativna, završena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA