ACHTUNG, ACHTUNG: Sevale pesnice na treningu Bajerna iz Minhena! (VIDEO)

U klinču su bili defanzivac Džerom Boateng i napadač Robert Levandovski koji je sve i započeo dobacivanjem ka nemačkom reprezentativcu

  • 1

Umesto da uživaju u finišu sezone u kojoj su postali novi-stari šampioni Nemačke i igrali polufinale Lige šampiona, fudbaleri Bajerna napravili su skandal na treningu gde je došlo do tuče.

Prvi trening nakon tri dana pauze i odmah problemi. Igralo se na dva gola kada su u klinč upali Robert Levandovski i Džerom Boateng. Činilo se da će to biti normalan duel, ali...

Skočili su kao opareni i uhvatili se za guše, a nemački mediji ističu da je Levandovski nešto rekao Boatengu i tako ga isprovocirao. Ubrzo su skočili i Rafinja, Benatia i Lam poikušavajući da ih razdvoje.

Rafinja je držao Boatenga i vukao ga dalje od Levandovskog dok su Lam i Benatia odvodili Poljaka. Gvardiola je obojicu fudbalera poslao u svlačionicu. Prvo je otišao Boateng, a Levandovski je morao da ga prati sa 10 metara razdaljine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA