DA OPET OSVAJAMO MEDALJE! Plivački savez Srbije dobio novog predsednika!

Doskorašnji predsednik PSS Dragan Radosav podneo je ostavku na to mesto, a umesto njega izabran je Boris Drobac

  • 0

Plivački savez Srbije održao je vanrednu sednicu Skupštine na kojoj je razrešen dužnosti dosadašnji predsednik Dragan Radosav, a umestop njega izabran je Boris Drobac, iz plivačkog kluba 11. april.

- Trenutak moje kandridature dolazi u jednom od najtežih perioda u dugoj istoriji plivačkog saveza - rekao je Drobac i nastavio:

Plivački savez Srbije se izvinio Ministarstvu omladine i sporta

- Pretpostavljam da ova situacija, ako ništa drugo, bar isključuje bilo kakve motive koji nisu prevashodno sportski, iz časnih i najboljih namera za unapređeje stanja u plivačkom sportu.

SRPSKO PLIVAČKO ČUDO: Upoznajte Anju (15) koja već obara seniorske rekorde! (FOTO) (VIDEO)

- Uveren sam da plivanje u novonastalim okolnostima koji su se promenili poslednjih godina, može da odgovori zahtevima trenutka i da se naš krajnji cilj - uspešni takmičarski rezultati sa odgovarajućom bazom i adekvatnom organizacijom mogu da se ostvare uz saradnju svih ljudi koji su spremni da se angažuju i doprinesu vraćanju srpskog plivanja na mesto koje mu pripada - rekao je Drobac.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA