Zvezda dobila neočekivano pojačanje u napadu!

Nisu se crveno-beli nadali ovome, ali Ifeani Onjilo se pojavio na Marakani posle isteka jednogodišnje pozajmice i planira da se pojavi na prozivci

  • 6
Foto: Crvenazvezdafk.com Foto: Crvenazvezdafk.com

Mislili su navijači Crvene zvezde da Ifeanija Onjila više neće videti na stadionu "Rajko Mitić", ali to se nije obistinilo. Nigerijski napadač je po isteku pozajmice na Kipru došao u Ljutice Bogdana i planira da započne pripreme sa klubom sa kojim ima ugovor.

Momak koji je skupo plaćen Javoru posle samo jedne utakmice, ali nije uspeo da se nametne ni Slaviši Stojanoviću, ni Nenadu Lalatović, pa je zato prošlog leta poslat u Ermis gde je prosto eksplodirao i u 31 meču postigao 16 pogodaka.

Ipak, jednogodišnja pozajmica je istekla i Onjilo je došao u Beograd, a planira i da se pojavi na prozivci za novu sezonu, a zatim da čeka rasplet oko dalje sudbine.

- Ja sam Zvezdin igrač. Istekla mi je uspešna pozajmica. Sada planiram da se javim na prozivku zajedno sa ostalim igračima. Sezonu ću početi sa Crvenom zvezdom, pa ćemo videti da li će se pojaviti neka ponuda koja će zadovoljiti mene i klub - rekao je Onjilo za klupski sajt.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kapucino

    20. maj 2015 | 20:12

    Pa za onog parkera je mesi

  • Rs

    20. maj 2015 | 20:50

    Ima njih i gori od njega.treba momku dati sansu nije samo do njega,u javoru je dobro igrao,upravo je zvezdu devastiro u ivanjici

  • PETAR

    20. maj 2015 | 20:48

    Jako dobar na Kipru, beži sine odavde koliko te noge nose...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA