FOTO-UBOD: Da je Lebron znao šta će Pero Antić da uradi u ovoj akciji, ne bi napravio ovako urnebesnu grimasu!

Fotoreporteri meča između Atlante i Klivlenda zabeležili su interesantan kadar u duelu bivšeg igrača Crvene zvezde najveće zvezde NBA lige

  • 0

Klivlend Kavalirsi su u prvoj utakmici finalne serije istočne konferencije napravili brejk u Atlanti i tako poveli sa 1:0.

JR Smit zasenio i Kralja: Klivlend napravio brejk u Atlanti na startu finala Istoka!

Džej Ar Smit i Lebron Džejms su predvodili ekipu Dejvida Blata do pobede, jer su postigli 59 od ukupno 97 poena Klivlenda.

Upravo je ''kralj'' bio najefikasniji igrač utakmice, postigao je 31. poen.

Fotoreporteri su zabeležili i jednu veoma interesantnu fotografiju kada je Lebron bio u Duelu sa Perom Antićem. Zvezda NBA lige izgleda totalno prestrašeno i izbezumljeno, dok je njegov protivnik u zicer situaciji.

Ipak, da je znao kako će Antić da završi tu akciju, Lebron bi se verovatno smejao, pošto je promašio iz veoma povoljne situacije.

Bivši košarkaš Crvene zvezde za 10 minuta na parketu nije uspeo da se upiše u strelce. Imao je dva pokušaja iz igre, jedan za dva i jedan za tri poena. Upravo momenat sa fotografije je njegov promašaj pri šutu za dva poena.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA