SARKAZAM ILI NE? Ibrahimović je pre pljuvao Francusku, a sada uzvikuje "Viv la Frans"! (VIDEO)

Švedski fudbaler na proslavi titule Pari Sen Žermena ponovo izazvao reakciju svojom izjavom

  • 10

Pari Sen Žermen je proslavio osvajanje nove titule sa svojim navijačima na "Parku prinčeva" u poslednjem kolu Lige 1, a ponovo je u centru pažnje bio niko drugi do Zlatan Ibrahimović. Ponekad se zaista zapitamo da li on to namerno i sarkastično istupa u javnosti, ali onda se vrlo brzo setimo da je on takav i da voli da radi takve stvari.

Sada je po završetku meča odlučio da ponovo uzdrma francusku javnost svojom izjavom kada je izašao na binu pred navijače. Iako je pre nekoliko meseci bio suspendovan zbog vređenja francuske države i rekao sve najgore stvari o njoj, sada je odlučio da postupi kao neki od vođa revolucije.

Nakon što ga je neko pitao da li će uskoro prestići Pedra Pauletu po broju postignutih golova u dresu PSŽ-a, verovatno očekujući da na taj način potvrdi da će ostati na "Parku prinčeva" i sledeće sezone, ali je na kraju stigao odgovor koji niko nije očekivao.

- Biće srušen i taj rekord i... Živela Francuska - rekao je Ibrahimović iz čista mira, a video sa njegovim odgovorom postao je hit na društvenim mrežama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    24. maj 2015 | 01:43

    Momak je pobegao iz sela al selo iz njega nije

  • топлистанадреалиста

    24. maj 2015 | 11:16

    Један од најодвратнијих фудбалера у читавој историји, тешки комплексаш који се истакао у француској и холандској лиги и нула од човјека!

  • Dragan

    24. maj 2015 | 01:13

    Taj je toliko uobrazen i pun sebe da ne postuje nista ni nikog.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA