TUČA U BORBI ZA TITULU: Bili su nadomak pehara, a onda su izgubili i izazvali incident! (VIDEO)

Ekipa Targu Mureša koja je bila blizu senzacije u Rumuniji pos svemu sudeći neće uspeti da napravi prvorazredno iznenađenje i osvoji titulu posle poraza od Astra Đurđua zbog čega su na kraju izbili incidenti između fudbalera dva tima

  • 0

Targu Mureš je bio ogromno iznenađenje u rumunskom fudbalu ove sezone, ali izgleda da je njihovoj bajci o osvajanju šampionske titule došao kraj sa čime su se fudbaleri tog kluba teško pomirili.

Pretposlednje kolo donelo je novi veliki rasplet u Rumuniji. Steaua se vratila na čeonu poziciju pobedom nad Botošanijem i porazom Targu Mureša od Astra Đurđua 3:1 i sada uoči poslednjeg kola imaju dva boda prednosti na tabeli.

Ovakav razvoj događaja uopšte nije prijao igračima Targu Mureša koji su u meču prepunom emocija u Đurđuu, na kraju potpuno izgubili kontrolu i započeli tuču sa domaćim igračima. Sve se dogodilo pred kraj kada je već bilo jasno da će domaćin ostvariti pobedu.

Jedan od igrača Astre je ležao na travi verovatno trošeći vreme, a golman Mureša je pokušavao da ga natera da što pre ustane. To se nimalo nije svidelo njegovom saigraču koji je s leđa napao čuvara mreže Targu Mureša, a to je bio znak da se i ostali akteri utakmcie uključe u tuču.

Bilo je tu odgurivanja, šutiranja, udaraca, a na kraju kada se gužva raščistila glavni arbitar je podelio tri crvena kartona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA