Radonjić posle 20 godina ponovo među Pančevcima!

Trener Crvene zvezde Telekom u sezoni 1993/1994. igrao za klub iz mesta u kome će njegov sadašnji tim juriti devetu pobedu u Superligi

  • 0

Košarkaši Crvene zvezde Telekom u ponedeljak nastavljaju takmičenje u Superligi utakmicom protiv Tamiša u Pančevu gde će tražiti devetu pobedu u isto toliko kola.

Duel u Pančevu biće neobičan za dvojicu iz crveno-belog tabora, rođenog Pančevca Nemanju Dangubića i, u čemu je zapravo najveća zanimljivost, trenera crveno-belih Dejana Radonjića, koji je pre 20 godina igrao za klub iz Pančeva.

Naime, Radonjić je jedan deo igračke karijere, u sezoni 1993/1994, proveo u Profikoloru, klubu koji se nekada takmičio u elitnom rangu srpske košarke. Sada se, dve decenije kasnije, prvi put vraća u mesto za koje ga vežu najlepše uspomene.

- Bilo je to sada već davne 1993. godine. Zaista mi je te sezone bilo mnogo lepo u Pančevu. Ono što najviše pamtim su divan grad i zaista divni ljudi. Stekao sam tamo mnogo prijatelja. Interesantno je da će mi ovo biti prvi zvanični meč od kada sam otišao iz Profikolora - prisetio se Radonjić svojih igračkih početaka.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Bila je to zaista dobra sezona za mene i moram još jednom da naglasim da me lepe uspomene vezuju za taj grad. Iz tog razloga ću se potruditi da se moja ekipa u što boljem svetlu prikaže pančevačkoj publici.

Tamiš je poslednjeplasirani tim na tabeli Superlige sa skorom 1/8.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA