Pao dogovor: Partizan sa Milinkovićem napada Ligu šampiona!

Trener crno-belih dobio novi mandat od kluba

  • 6

Fudbalski klub Partizan i trener novog šampiona Srbije Zoran Milinković obnovili su saradnju na još dve godine, saopštio je klub iz Humske na zvaničnom sajtu.

Prethodni ugovor Milinkoviću je istekao sa završetkom sezone, a dogovoren je u aprilu, kada je iskusni trener došao na mesto šefa struke crno-belih.

Posle osvojene titule šampiona Srbije, novi dogovor je brzo postignut.

- Rekao sam odmah po dolasku u Partizan i sada mogu samo da ponovim: ispunio mi se san, koji je dodatno ulepšan šampionskim trofejom. Velika mi je čast što sam dobio priliku da radim u klubu u kome sam odrastao i mogu samo da obećam da ćemo, i moj stručni štab i moja malenkost, na krilima trofeja koji je vraćen gde mu je i mesto, učiniti sve nastavimo sa uspesima i napravimo korak više u Evropi. To je uostalom ambicija svih u klubu – rekao je Zoran Milinković, koji je parafirao novu saradnju u društvu generalnog direktora kluba Miloša Vazure.

Pred Milinkovićev je sada ozbiljan zadatak, onaj prvi je da napravi pravi izbor igrača u predstojećem prelaznom roku, a onda i da pripremi ekipu za kvalifikacije Lige šampiona u kojima Partizan startuje od 2. kola već polovinom jula, kada kreće i Superliga Srbije po novom sistemu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GP

    25. maj 2015 | 17:06

    "Partizan sa Milinkovićem napada Ligu šampiona"! Da li se ovo neko zeza? Nece proci ni 2. kolo kvalifikacija. Uprava NAPOLJEEEEEEEE!

  • Sergej Danilovič

    25. maj 2015 | 17:59

    Mićko budi oprezan sad će skauti Partizana preko brda i poljana da traže pojačanja za ligu sampiona a to nije dovoljno za tako jako takmucenje

  • Albertini

    25. maj 2015 | 22:44

    Srećno milinkovicu, i nemoj ko boga te molim vraćati scepovica i smiljanića, jer oni da nešto vrijede, ostali bi u inostranstvu nebih se vraćali u partizan, dokle će mo bre da budemo socijalna ustanova za takve igrače, ako već hoćete partizanovu djecu onda vratite radovića,jojica,stosića vratite one što će da poboljšaju igru partizana, dajte par dobrih stranaca, jer samo sa dobrim igračima možemo da se nadamo nečemu, a sa scepovicem i smiljanićem nećemo moći ni drugoligasa da pobedimo, a kamoli neki strani tim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA