Bura u najavi: Kokeza poslao pismo u FSS!

Fudbalski savez Beograda uputio zvaničan zahtev krovnoj fudbalskoj organizaciji za raspisivanje vanrednih izbora na svim nivoima

  • 5

Samo nekoliko sati pre nego što se Fudbalski savez Srbije oglasio saopštenjem u kome je obavestio javnost o održavanju sednice Izvršnog odbora - sa drugog kraja, iz FS Beograda, na dobro poznatu adresu u Staroj Pazovi, stigla je poruka sledeće sadržine:

- Fudbalski savez Beograda je na sednici Izvršnog odbora održanoj 25. maja 2015. godine jednoglasno doneo odluku da uputi zahtev Fudbalskom savezu Srbije za hitno raspisivanje vanrednih izbora na svim nivoima na teritoriji Fudbalskog saveza Srbije.

Dakle, sada je i formalno.

Organizacija na čijem je čelu potpredsednik Crvene zvezde Slaviša Kokeza obavestio je FSS da u što skorijem vremenskom roku raspiše vanredne izbore na svim nivoima.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

UEFA nanjušila nameštaljke u Srbiji: Traži hitnu reakciju!

Pre nekoliko dana, Karadžićevi oponenti su već pripremili teren za ovaj korak, pošto su isključili prvog čoveka FSS iz Skupštine FS Vojvodine, čime mu je automatski onemogućeno da se ponovo kandiduje za funkciju predsednika krovne fudbalske organizacije.

U međuvremenu, reagovao je i Partizan, preko potpredsednika Milorada Vučelića, koji je najavio da će Karadžić imati pravo da se kandiduje za najvišu funkciju u FSS, ako to bude želeo - kao predstavnik FK Partizan.

Da li je ovo uvod u vrelo fudbalsko leto u Srbiji?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • De

    25. maj 2015 | 18:28

    Kokeza??? Hahahahaha

  • Doka.cz

    25. maj 2015 | 17:50

    Gotovo je gotovo...otkucava mu polako poslednji sati gazdovanja u srpskim fudbalu!!!Dosta je bilo!!!

  • Radnicki u srcu

    25. maj 2015 | 21:02

    Tole prica o namestanju i da fifa i uefa nam disu za vrat a oni odmah hoce da ga smene....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA