Zašto je ovaj čovek gledao Anu Ivanović kroz rupicu? (FOTO)

Tokom pauze između gemova na meču srpske teniserke, oficir za bezbednost je proverio sa svoje improvizovane osmatračnice da li postoje uslovi da se fotografi vrate na svoja mesta

  • 0
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Fotoreporteri su na Rolan Garosu zabeležili interesantnu fotografiju oficira za bezbednost tokom meča prvog kola između Ane Ivanović i Jaroslave Švedove.

Dok je bila pauza između gemova fotoreporteri su otišli na predah, a kada su hteli da se vrate na svoja mesta na stadionu, morao je da ih pusti čovek koji je zadužen za bezbednost, koji je prvo proverio sa svoje ineresantne osmatračnice da li postoje uslovi da se fotografi vrate na svoje pozicije.

Srpska teniserka ja na ovom meču uspela posle preokreta da zabeleži pobedu i plasira se u drugo kolo gde je čeka duel sa Japankom Misaki Doi.

Inače, Ana Ivanović je prava atrakcija na otvorenom prvenstvu Francuske ove sezone. Ona je prva imala priliku da se provoza automobilom u kome se rade neobavezni intervjui tokom vožnje do teniskog kompleksa, gde je ispričala gde je imala najbolju masažu u životu, kakvu hranu voli, kako se opušta...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA