ŽENA OTELA DEČAKU DRES IZ RUKU: Engleska u šoku posle neviđene sramote na fudbalskom meču! (VIDEO)

Skandalozan potez nepoznate žene koja je iščupala dres iz ruku osmogodišnjeg mališana

  • 6

Na utakmici između Prestona i Svindona u okviru plej-ofa engleske lige 1, pravi heroj bio je Džermejn Bekford, koji je postigao het-trik u pobedi Prestona od 4:0.

Ipak, strelac jednog od tri het-trika u istoriji engleskog fudbala u plej-of finalima, pao je u senku zbog događaja koji je usledio posle meča.

Bekford je posle pobede svoje ekipe, kojoj je sa tri gola pomogao da se plasira u Čempionšip otrčao do tribina da proslavi sa navijačima. Među njima je bilo i nekoliko dečaka prema kojima je bacio svoj dres.

Jedan od mališana je uspeo da uhvati dres sa svojim junakom, ali je njegova radost kratko trajala. U blizini se nalazila i jedna žena, koja nije mogla da se pomiri sa tim da nije dobila dres pa je prišla mališanu i otela mu ga iz ruku.

Dečak je bio na ivici suza, borio se sa snažnijom ženom koja mu je gotovo išupala dres iz ruku. Ni radnica obezbeđenja nije uspela da zadrži nepoznatu ženu, koja je na kraju otela klincu dres.

Da stvar bude još gora, isti dres se pojavio na internet aukciji nekoliko sati posle utakmice sa počegnom cenom od 1.500 funti. Ipak na njenu nesreću, kamere su sve zabeležile i ženu su stavile na stub srama. Ubrzo je i oglas povučen iz ponude.

Džermejn Bekford, čiji je dres otet iz ruku malog dečaka, pozvao je putem medija ženu da vrati dres osmogodišnjem Tedu Dokreju. U svakom slučaju Preston je objavio da će mališanu pokloniti drugi Bekfordov dres sa Vemblija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srele

    26. maj 2015 | 00:19

    Uuu bruka! Pa cela nacija im je takva-razbojnička!!!

  • Chuveny

    26. maj 2015 | 00:54

    Stoka nezrela

  • Sta ti je zivot

    25. maj 2015 | 23:59

    Oni u soku sto je detetu dres otet, a mi smo redovno u soku - TRENERE MENJAMO STALNO, UVEK NAS ZA NESTO SUSPENDUJU, FUDBALERI SU POVREDJENI KAD TREBA IGRATI ZA REPREZENTACIJU, NAVIJACI SE TUKU, MILIONSKI DUGOVU...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA