Bambi Tošić sa dva gola vodi CSKA u Ligu šampiona (VIDEO)

Levonogi vezista potvrdio da se nalazi u odličnoj formi koja bi mogla da bude presudna za Armejce

  • 2

Srpski reprezentativac Zoran Tošić bio je dvostruki strelac u ubedljivoj pobedi CSKA nad Rubinom iz Kazanja 3:0, čime su Armejci došli na korak od kvalifikacija za Ligu šampiona.

Kolo pre kraja, CSKA ima isti broj bodova kao i Krasnodar na deobi drugog mesta, ali i bolju gol razliku i međusobni skor. Tošićev tim gostuje Rostovu, dok Krasnodar dolazi na noge Dinamu.

Tošić golom za CSKA učestvovao u demoliranju Spartaka u moskovskom derbiju! (VIDEO)

Ovo je Tošiću treći uzastopni meč na kom je tresao protivničke mreže. Rubinu je dao golove u 43. i 54. minutu, da bi Eremenko u 59. postavio konačan rezultat.

Tošić je prethodno dao golove gradskim rivalima. Jedan je dao Lokomotivi u pobedi sa 3:1,a sa pogotkom je učestvovao i u deklasiranju Spartaka sa 4:0 prošle nedelje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Masa_kritična

    25. maj 2015 | 23:02

    A reprezentacija, klasika. U klubu kidaju za repku ih zabole.

  • Rodman

    26. maj 2015 | 09:12

    Treb'o bi neko u repki na primjer kao kod ovog drugog gola da mu ostavi loptu, a ne u repki on koji fizički nije dominantan, čak podređen u odnosu na centralne bekove, mora da predribla 2 igrača, da dođe u ovakvu sličnu situaciju, na tome izgubi snagu i onda šutira loše naravno. U repki nema igre, nemamo identitet, stil igre, ništa, i to je to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA