Ovaj čovek ne može da promaši: Pogledajte kako "sipa" buduća NBA zvezda i nesuđeni srpski reprezentativac (VIDEO)

Frenk Kaminski vredno trenira za NBA ligu, očigledno je da će mu šut i u najjačoj konkurenciji biti glavni adut

  • 0

Jedna od najvećih zvezda predstojećeg NBA drafta, zvanično najbolji koledž košarkaš Frenk Kaminski (22), ne odmara posle naporne sezone kao većina igrača, već se uveliko priprema za narednu sezonu u kojoj će kročiti na najveću košarkašku pozornicu na svetu.

Košarkaš koji je obeležio minulu NCAA sezonu pod neprestanom je pažnjom medija u SAD, što je i razumljivo, jer svi očekuju od Kaminskog da eksplodira u nekom od NBA klubova i napravi veliku karijeru.

Dirljivo oproštajno pismo "Srbina" koji je najbolji NCAA igrač!

Kaminski je pre izvesnog vremena dospeo i u žižu srpske sportske javnosti, jer se navodno pojavila mogućnost da zaigra za reprezentaciju naše zemlje, pošto mu je deda iz ovih krajeva.

Kakav je potencijal ovaj 210 centimetara visoki košarkaš, pokazao je i na jednom od nedavnih šuterskih treninga. Igrač koji po konstituciji i tehnici, a posebno po šutu, neodoljivo podseća na živu legendu Dirka Novickog, demonstrirao je vrhunsko šutersko umeće kakvo se retko viđa.

Ako ovako bude "sipao" i u NBA ligi, nema sumnje, eto nama nove zvezde američke košarke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA