Vujošević o Đorđevićevom spisku: Najviše me interesovalo koji će igrači Partizana biti pozvani

Trener crno-belih na konferenciji za medije posvećene utakmici sa Metalcem dotakao se i izbora selektora nacionalnog tima

  • 19

Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević saopštio je širi spisak imena igrača za Evropsko prvenstvo, na kome su, pored ostalih, i tri košarkaša Partizana: Dragan Milosavljević, Milan Mačvan i Nikola Milutinov.

Trener Partizana Duško Vujošević kaže da nije pregledao kompletan spisak, ali se slaže sa Đorđevićem po pitanju igrača Partizana koji su pozvani u nacionalni tim.

- Jedini ko snosi odgovornost za rezultate tog tima je selektor i on ima pravo da po svom ukusu i izboru sastavlja tim. Nisam ga dobro ni sagledao ni proučio, ono što me najviše interesovalo je koji se igrači iz Partizana nalaze na tom spisku i to je ono što je bilo i očekivano.

VUJOŠEVIĆ: Pokazali smo veliku želju, ali ne i pamet! Presudio je individualni kvalitet!

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Partizan u sredu od 18 saati gostuje ekipi Metalca u 11. kolu Superlige Srbije. Crno-beli posle deset odigranih kola u domaćem šampionatu imaju devet pobeda, dok Metalac ima skor od šest trijumfa i četiri poraza.

- Zaista se radi o trećoj po kvalitetu ekipi u Superligi Srbije. Znamo da će vladati veliko interesovanje za utakmicu, da će hala biti puna. Sve utakmice protiv Metalca ove godine su bile veoma teške i napete, neće se razlikovati ni predstojeća. I jednoj i drugoj ekipi utakmica predstavlja igru prestiža, jer se Metalac dobro obezbedio kada je u pitanju treća pozicija, mi sa drugog teško da možemo gore ili dole. Bez obzira na sve to, naravno da ćemo pokazati najviše što možemo i najbolje što umemo da bismo branili rejting svog kluba i da bismo nastavili niz dobih partija - kazao je Vujošević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komshija Hashim

    26. maj 2015 | 17:07

    Ovog ne zanima ni reprezentacija niti njena košarka engo samo Partizan.

  • vwb

    26. maj 2015 | 16:49

    Znaci,ovaj sad kroji i spisak reprezentacije.Lik je kao Bata Ziv...,igra sve uloge.

  • Tvoj grobar

    26. maj 2015 | 16:57

    Nisi ti kriv ,neka se zapita Danilović Saša jer realno ni nemamo takvog igrača.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA