Ivana Španović povređena, takmičenjima se vraća u julu!

Srpska atletičarka zbog povrede ne može da učestvuje na mitingu Dijamantske lige u Judžinu, a prvo naredno takmičenje će imati u julu

  • 3

Peh je zadesio Ivanu Španović. Dvoranska šampionka Evrope u skoku u dalj neće moži da učestvuje na trećem mitingu Dijamantske lige u američkom Judžinu zbog povrede.

Najbolja srspska atletičarka se povredila i na svom Instagram profilu obavestila svoje fanove da će joj prvo naredno takmičenje biti tek u julu.

- Miting Dijamantske lige u Judžinu počinje u petak 29. maja. Na moju veliku žalost zbog povrede neću nastupati, pa mi jedino preostaje da pratim rezultate i gledam prenos. Sledeći miting na kome ću nastupati biće u julu mesecu - napisala je Španovićeva.

Srpska rekorderka je u 2015. godini postala najbolja na "starom kontinentu" na dvoranskom evropskom prvenstvu u Pragu, a na prvom minitngu Dijamantske lige u Dohi je bila šesta, ali je izborila plasman na Olimpijske igre, dok se u Šangaju nije takmičila pošto nije bilo takmičenja u ženskoj diciplini skoka u dalj.

Ivanu Španović ove godine kao najveći izazov očekuje Svetsko prvenstvo na otvorenom u Pekingu, gde će pokušati da nadmaši treće mesto koje je osvojila pre dve godine u Moskvi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA