Golman, koga želi Zvezda, otkrio zašto je odbio ''nepristojnu ponudu''!

Milan Borjan ispričao je da nije mogao da prihvati ponudu ekonoma Radničkog, koji mu je nudio ćerku na udaju jer ima devojku i želi da ode u inostranstvo

  • 8

Čitavu Srbiju iznenadila je vest da je ekonom Radničkog iz Niša ponudio čuvaru mreže Milanu Borjanu ćerku za udaju.

Ipak, golman koji je fenomenalno branio u prolećnoj polusezoni, čime je omogućio Nišlijama da obezbede opstanak, iako jesenas situacija nije delovala obećavajuće, ističe da je sve to bila šala u režiji ekonoma Srđana Mitića Brade.

Golmanu nude stan i ćerku da ostane u klubu, a traži ga Crvena zvezda!

- Brada je fenomenalan čovek, i tako nešto samo on može da uradi. Bračnu ponudu je napisao i okačio na tablu u svlačionici, ali od te ženidbe ipak neće biti ništa. Morao sam da ga odbijem jer imam devojku, a i odlazak u inostranstvo mi je prioritet - rekao je Borjan, za koga je zainteresovana i Crvena zvezda, koja ga vidi kao idealnu zamenu za Predraga Rajkovića, koji će najverovatnije napustiti Marakanu posle odlične sezone.

Odlazeći čuvar mreže Radničkog iz Niša rekao je u razgovoru za Alo da nije uživo video svoju nesuđenu suprugu i istakao da se njegova devojka nije ljutila zbog ''nepristojne ponude'' koju je dobio.

- Video sam njene fotografije na društvenim mrežama i mogu da kažem da se radi o zaista lepoj devojci. Naravno, sve je to bila simpatična šala po kojoj ću pamtiti prethodnih šest meseci na čairu. Moja devojka se nije ljutila, dobro me poznaje i zna da je sve to bila šala. Nije bilo nesporazuma niti problema - zaključio je Milan Borjan.

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lorna

    28. maj 2015 | 09:21

    A zvezda ce mu dati traktor kao sto je prije 10 ak godina dala svom centarforu Zigicu...tako se radi u klubu gdje se ima na tone sekundarnih sirovina..ima se moze se..zvezda ponos srbije do barija...

  • Petar

    28. maj 2015 | 12:57

    Brado care. Lepa sala i lep nacin da se izrazi ljubav prema klubu i postovanje prema golmanu tog kluba.

  • 1776

    28. maj 2015 | 12:17

    Na kraju ce otici u zvezdu, gde ce mu obecati kule i gradove a dobice samo mrvice . branice par utakmica za zvezdu i onda ce otici u lucane ili u pecince i zavrsiti karijeru. Umesto da produzi ugovor sa ovima pa barem na jos godinu dana. Bolje biti prvi u selu nego zadnji u gradu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA