River Plata vraća Saviolu i Aimara

Bivši argentinski reprezentativci, fudbaleri Benfike, velika želja kluba iz kojeg su otišli u Evropu početkom prošle decenije

  • 0

Slavni argentinski fudbalski klub iz Buenos Airesa River Plata, koja prvi put u istoriji igra u drugoj ligi, ima čvrstu nameru da u svoje redove vrati Havijera Saviolu (30) i Pabla Aimara (32), igrače Benfike, bivše reprezentativce. Obojica su velika želja predsednika kluba Danijela Pasarele, proslavljenog argentinskog fudbalera, koji će pokušati da ih ubedi u povratak razgovorima u četiri oka.

River Plata je nedavno dovela bivšeg francuskog reprezentativca Davida Trezegea (34), koji ima argentinske korene, a sa Saviolom i Aimarom već iduće godine bi mogla da juriša na titulu prvaka.

„Milioneri“ su trenutno na deobi drugog mesta sa Kilmesom, a imaju tri boda manje od Insituta. Prva dva mesta vode direktno u najbolje društvo, a treće i četvrto u plej-of.

Saviola je bio član River Plate od 1998. do 2001, kada je sa 20 godina prešao u Barselonu. Aimar, koji je takođe ponikao u Riveru, igrao je u prvom timu od 1997. do 2000, a i njega je put odveo u Španiju, ali u Valensiju.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA