Zvezda još dve godine pripreme obavlja u fudbalskom raju!

Terme Čatež i beogradski klub obnovili saradnju do 2017. godine

  • 1

Najpoznatija slovenačka termalna metropola Terme Čatež i Crvena zvezda posle dve godine partnerstva - nastavljaju saradnju!

Crveno - beli i naredne dve godine pripreme svog tima održavaće u Termama Čatež.

Već sledeće leto (a i u leto 2017. godine) u Termama Čatež će biti održan i kamp Crvene zvezde, koji će ugostiti decu i tinejdžere iz cele regije. Pod stručnim okom najboljih trenera Crvene zvezde, učesnici kampa treniraće, ali i uživati u svim atrakcijama i uslugama čuvenih Termi.

Pored ovih novosti, za još veći ugođaj sportista, od ovoga leta fudbaleri će imati mogućnost da treniraju u Termama Čatež - na vlastitom fudblaskom terenu svih 365 dana u godini.

Foto: AP/Tanjug Foto: crvenazvezdafk

- Pozicija Terme Čatež kao jedinstvene 'sportske destinacije'  omogućava nam da svake godine ugostimo ekipe sa Bliskog istoka, iz Evrope, različitih sportskih disciplina - plivače, rukometaše, džudiste, karatiste, košarkaše... i naravno fudbalere. Sa ponosom možemo reći da ćemo ovog leta biti i partner Košarkaškog saveza Slovenije i prve ekipe slovenačkih košarkaša, sa kojima ćemo zajednički navijati na predstojećem evropskom prvenstvu u košarci 2015 u Zagrebu - kaže Alenka Mokrovič Pogačar, savetnica uprave za marketing.

Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nusknvp

    30. maj 2015 | 21:09

    Nisu Terme Catez nikakav fudbalski raj, tamo samo Zvezda ima pripreme i niko vise. Kad je za dz, sve je raj :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA