Navijači Sarajeva klicali Vinsentu Tanu koji je avionom došao na proslavu titule (VIDEO)

Oko 10.000 navijača na Koševu pozdravilo malezijskog milijardera i petu titulu Bordo tima

  • 0

Punih osam godina fudbaleri Sarajeva čekali su da ponovo postanu prvaci Bosne i Hercegovine! I dočekali su, pošto su posle pobede nad Slobodom završili prvi na tabeli ispred gradskog rivala Željezničara za ukupno petu šampionsku zvezdicu.

Neposredno pre meča sa Tuzlacima oko 10.000 navijača Bordo tima, popularne Horde zla, gromoglasnim aplauzom i ovacijama pozdravili su malezijskog milijardera Vinsenta Tana koji je 2013. godine kupio klub.

BOSNA PODRHTAVA: Sarajevo i Željezničar igraju derbi za titulu! (VIDEO)

Tan je u Sarajevo došao privatnim avionom kako bi proslavio prvu titulu otkako je postao vlasnik Sarajeva. A do pobede nad Slobodom vodili su ih Leon Benko, Krste Velkoski i bivši fudbaler Borca i Vojvodine Nemanja Bilbija - 3:1.

Iz lige su ispali Zvijezda Gradačac i Mladost iz Velike Obarske, dok su kvalifikacije za Ligu Evrope obezbedili Željezničar i Zrinjski. Oba tima su u poslednjem kolu igrali 1:1. Željo u Zenici protiv Čelika, dok tim iz Mostara stigao do boda u Širokom Brijegu iz jedanaesterca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA