Zvezda želi napadača koji je kopirao Balotelija: Evo šta su Slovenci rekli o njemu (VIDEO)

Zvezdan Terzić je navodno uživo gledao dvojac slovenačke Olimpije

  • 3
Fudbal, NK Olimpija Ljubljana TV // Andraž Šporar with a fenomenal voley against Maribor Printskrin: Youtube/nkolimpijatv

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, prema navodima Sportskog žurnala, trebalo je uživo da gleda meč između Olimpije i Domžala kako bi na delu video napadača domaćih Andraža Šporara i vezistu Marka Vukčevića.

Olimpija je poražena sa 2:0 golovima Vuka, a Zvezdini pikovi su se utopili u sivilo domaćeg tima koji je sezonu završio na četvrtom mestu. Crnogorac je odirao ceo meč, dok je slovenački napadač izašao u 74. minutu.

Srpska javnost malo šta zna o njemu, ali se mnogi verovatno sećaju fenomenalnog gola koji je dao Mariboru i proslavi koja je ličila na onu po kojoj je Mario Baloteli postao prepoznatljiv.

Ipak, Šporar je imao solidnu sezonu iza sebe. Postigao je 12 golova i imao pet asistencija na 30 mečeva.

SLOVENAC GLUMIO BALOTELIJA: Slavio evrogol u stilu napadača Liverpula (VIDEO)

Upravo je Šporar bio jedna od tema slovenačkih novinara koji su analizirali Olimpijinu sezonu. Između ostalog, za Šporara su rekli da je Zmajčekima ovo ''poslednji voz'' da ga prodaju i da je vreme da 21-godišnji napadač u potpunosti iskaže svoj talenat.

Prema Transfermarktu, Šporar košta 800.000 evra što je svakako cena koju će Zvezda teško moći da plati. Ima važeći ugovor sa Olimpijom do 2017. godine, a vredi pomenuti i to da je svojevremeno bio u Liverpulu na usavršavanju.

Vukčević je, s druge strane, godinu dana stariji od saigrača iz Olimpije, ali mu je takođe i duplo jeftinii. Tačnije, prema Transfermarktu košta 350.000 evra i ima ugovor do 2017. Na 27 mečeva u ligi dao je šest golova, a namestio dva. U kupu je odigrao četiri meča i dao dva gola.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DxB

    31. maj 2015 | 08:51

    Opet prave racun bez krcmara i kupuju igrace bez saglasnosti trenera?!

  • dragan

    31. maj 2015 | 12:40

    gospodine terziću okanite se stranaca okrenite se domaćim igračima jer dovođenjem stranih igrača nastavljate uništenje zvezde među ndomaćim igračima ima mnogo talenata koji žele da se dokažu neznam u čemu je vaš problem da stalno izbegavate naše domaće igrače iz domaćih klubova time što dovodite strane igrače nanosite veliku štetu ne samo zvezdi nego celom domaćem fudbalu poslušajte savet jednog velikog navijača zvezde okanite se stranih igrača i okrenite se domaćim igračima jedino tako će zvezda stati na svoje noge u protivnom se zvezda neće dugo vremena izvući iz ove štete i sramote u koju je vi gospodine terziću i vaše kolege iz uprave kluba konstantno gurate dozovite se pameti

  • a poglavica im grof

    31. maj 2015 | 11:05

    Ovaj bi se sigurno uklopio u cirkus mitić.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA