Metalac blizu JSL posle pobede nad Napretkom! Mažić dosudio dva penala za domaći tim! (VIDEO)

Metalac iz Gornjeg Milanovca pobedio je Napredak sa 3:1 na svom terenu u prvom meču baraža koji odlučuje ko će naredne sezone igrati u Superligi

  • 5

Fudbaleri Metalca pobedili su Napredak iz Kruševca sa 3:1 u prvom meču baraža, koji odlučuje ko će seledeće sezone igrati u Jelen Super ligi.

Domaća ekipa je od starta počela agresivnije i angažovanije, ne bi li iskoristila prednost domaćeg terena. To im se i isplatilo, pošto je u 16. minutu glavni arbitar meča Milorad Mažić pokazao na belu tačku, pošto je defanzivac Napretka nepropisno zaustavio protivnika u kaznenom prostoru.

Precizan sa penala bio je Dejan Đenić. On je u 33. minutu postigao i drugi pogodak i uvećao je prednost Milanovčanima. Dobio je dobar pas u prostor, izašao jedan na jedan sa golmanom i lobovao je čuvara mreže koji je izašao sa gol linije u želji da skrati ugao.

Napadač Napretka promašio prazan gol i loptu poslao na Ibarsku magistralu (VIDEO)

Ipak, samo minut kasnije Ndiaje je smanjio prednost Metalca i smanjio je rezultat na 2:1. Mogao je nešto kasnije i da izjednači, ali je promašio nemoguće! Imao je prazan gol pred sobom ali je šutirao preko gola.

U drugom poluvremenu je bilo manje šansi, delovalo je da će rezultatom sa poluvremena biti završena utakmica, ali je u trećem minutu nadoknade Milorad Mažić je još jednom dosudio penal za domaćine.

Mladenović je bio u napadu, a Trajković nepotrebno startovao u kaznenom prostoru, došlo je do kontakta posle koga je igrač Metalca pao na zemlju.

Pošto Dejan Đenić nije bio na terenu, odgovornost je preuzeo Brkić, koji je bio precizan i doneo je Metalcu ipak ubedljiviju pobedu pred revanš pod Bagdalom, koji se igra u sredu 3. juna u Kruševcu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lamine

    30. maj 2015 | 21:27

    3:1 ili 2:1... Šta je sa vama na sportskoj....

  • Biznismen kicadjo

    31. maj 2015 | 15:40

    Ako metalac prodje imacemo u super ligi 6 beogradskih timova i 4 iz moravickog okruga. A iz cele vojvodine samo 2.

  • carapan

    31. maj 2015 | 14:36

    To moze samo Mazic da u zadnje tri utakmice direktnim timovima za ispadanje Donjem Sremu i Napretku dosudi cak pet jedanesteraca, nema sta zna covek posao.Alal vera majstore samo neka radisvoj poso....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA