Gana imenovala Stevanovićevog naslednika

Mediji u Gani su pisali poslednjih dana da će nacionalni tim preuzeti legendarni francuski fudbaler i poreklom Ganijac, Marsel Desai

  • 0

Fudbalska reprezentacija Gane imenovala je Kvespi Apiju za novog selektora, saopštili su lokalni mediji. On je na tom mestu nasledio Srbina Gorana Stevanovića, koji je otpušten pre nešto više od mesec dana.

Nacionalni tim tako je odlučio da posle dugo vremena priliku ukaže domaćem stručnjaku, nakon što su čak četvorica Srba sedela na klupi Gane u prethodnih osam godina - Milan Živadinović, Ratomir Dujković, Milovan Rajevac i Goran Stevanović.

Mediji u Gani su pisali poslednjih dana da će nacionalni tim preuzeti legendarni francuski fudbaler i poreklom Ganijac, Marsel Desai, međutim, odlučili su se za znatno jeftinije rešenje.

Gana je na prethodnom Afričkom kupu nacija ispala u polufinalu od kasnijeg osvajača turnira Zambije (0:1), što je koštalo posla Stevanovića.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA